Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Platina ringen met diamant

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Platina ', Diamant ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gegarandeerd de laagste prijs
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Een uniek sieraad voor ieder budget

Klassiekers zijn er om te eren: niet voor niets hebben zij een bepaalde status verworven. Dit betekent echter niet dat je altijd maar zonder meer voor iets klassieks of traditioneels moet gaan. Hoe leuk is het om juist een kleine twist aan te brengen? We kennen allemaal de charme van de gouden ring met steen. Zo'n ring wordt vaak aangeduid als de koning onder de ringen, maar wat ons betreft is er nog een ring die deze titel mag dragen: wat denk je van een platina ring met diamant? Net zo mooi en zelfs nog exclusiever.

Platina ring met diamant: misschien wel het hoogst haalbare

De gouden ring met diamant heeft misschien wel de reputatie, maar kenners en liefhebbers weten een platina ring met diamant op waarde te schatten. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat platina nog exclusiever is dan goud. Voor edelsmeden is dit misschien wel het mooiste edel materiaal om mee te mogen werken en voor ringdragers is een platina ring met diamant misschien wel het hoogst haalbare: het exclusiefste edel materiaal met de exclusiefste edelsteen. Luxer is niet denkbaar en daarom vormt een dergelijke ring een prachtig bezit of geschenk.

Platina heeft nog enkele belangrijke voordelen ten opzichte van andere edelmetalen. Zo maakt de hoge dichtheid dit edelmetaal ontzettend sterk en zal een ring gemaakt van platina ook nooit verkleuren. Ten slotte is het een materiaal dat veilig door iedereen gedragen kan worden, want het levert geen allergische reacties op.

Platina ring voor dames

Een platina ring voor dames vormt een fantastisch geschenk: of het nu voor jezelf is, of voor een ander. Dikwijls wordt een platina ring voor dames gegeven ter gelegenheid van een verloving of een jubileum. Wat de gelegenheid ook is: met deze ring maak je altijd een sublieme keuze. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Zeer exclusieve damesring

Een ring van platina, al dan niet met diamant, is bij voorbaat een zeer exclusieve damesring. Onze unieke formule zorgt ervoor dat je altijd jouw ideale ring krijgt om te dragen of te schenken. Als enige online partij in Nederland kunnen wij namelijk geheel in eigen huis een 100% unieke ring voor jou ontwerpen en vervaardigen. Ben je op zoek naar een exclusieve damesring, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In ons assortiment vind je al diverse exemplaren van een diamanten ring van platina, maar indien je graag nog een stap verder wilt gaan, dan kun je bij ons een eigen ontwerp aanleveren of door ons een ontwerp laten maken.

Wat is de kleur platina?

Een platina ring kenmerkt zich door de kleur platina. Dit zeer zeldzame edelmetaal heeft dan ook een unieke kleur. De kleur van platina is wit/zilverachtig, maar kenmerkt zich door een extreme gladheid en zuiverheid.

Platina of witgoud?

De keuze voor platina of witgoud is uiteraard zeer persoonlijk. Optisch liggen de kleuren dicht bij elkaar, al kan witgoud een ietwat gelige gloed hebben, maar deze edelmetalen hebben elk hun unieke kenmerken. Het is goed om te weten dat in Europa nooit meer gebruik wordt gemaakt van puur goud (24 karaats) bij het vervaardigen van ringen. Een ander (lager) goudgehalte dan 24 duidt op de aanwezigheid van een ander (edel)metaal. Witgoud verkrijgt zijn kleur door toevoeging van bijvoorbeeld zilver. Door een laagje rhodium toe te voegen, wordt het witgoud nog witter. Doordat het een laagje is wat wordt aangebracht, kan dit in de loop der tijd afslijten. Hierdoor wordt de wat gelige kleur van witgoud weer zichtbaar. Iets om over na te denken. Maar of je nu kiest voor een witgouden of platina ring, bij DiamondsByMe heb je altijd een zeer exclusieve ring in handen.