Witgouden diamant ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Witgouden ringen met diamant

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Witgoud ', Diamant ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Witgouden ringen met diamant

Een witgouden ring met diamant is het soort sieraad dat je een leven lang koestert: stijlvol, elegant en tijdloos. Zoek je een liefdevol geschenk voor een dierbare, zoals je partner, moeder of beste vriendin, dan is een diamanten witgouden ring een schitterende verrassing. DiamondsByMe heeft een veelzijdige collectie dames ringen in verschillende stijlen. Je kunt deze vakkundig ontworpen ringen geheel naar eigen keuze aanpassen op edelmetaal (platina, goud of zilver) en edelsteen. Bovendien kun je de witgouden ringen voorzien van iets extra bijzonders, zoals een gravure. Zo krijgt jouw ring een geheel eigen, exclusief karakter.

Diverse edelstenen voor je witgouden ring

Witgoud is een geliefde kleur voor een diamanten ring, omdat een diamant schitterend uitkomt tegen de achtergrond van witgoud. Dit geldt evenzeer voor andere edelstenen. Naast een diamant kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een geboortesteen. Je kunt kiezen uit een tiental stenen. Bijvoorbeeld een bloedrode robijn, een nachtblauwe saffier, een zeeblauwe aquamarijn of een intens groene smaragd. Wanneer je kiest voor een ring met steen die voor jou een speciale of bijzondere waarde heeft, maak je een sieraad extra persoonlijk.

Een diamanten ring van 1 karaat

Het gewicht van een diamant wordt uitgedrukt in karaat. 1 karaat weegt 0,2 gram. In de solitaire ring wordt vaak een diamant gebruikt vanaf 0,05 karaat en groter. Het vinden van een grote diamant is vrij zeldzaam. Daarom neemt de prijs vanaf een half karaat (0,5) snel toe. Hiernaast wordt de waarde bepaald door de zuiverheid en kleur van de diamant. Hoe minder kleur, hoe hoger de waarde. Een diamanten ring van 1 karaat (of hoger) is daarmee een kostbaar, maar ook uniek geschenk. Ga je voor een ring met een diamant van 0.3 karaat of hoger, dan wordt deze vergezeld door een GIA certificaat.

Vorm van diamant of edelsteen

Heb jij de juiste steen gekozen voor je ring dan kun je vervolgens kiezen hoe je de edelsteen geslepen wilt hebben. De meest gekozen slijpvorm is rond, omdat deze vorm de meeste schittering uit een steen haalt. Echter de vierkante Princess vorm of een hartvormige diamant kan ook prachtig zijn in een gouden ring. Door te kiezen voor een rechthoekig slijpsel lijkt een diamant al snel groter. Twijfel je over welk slijpsel past bij jouw ideale ring? Vraag dan advies aan onze vakmensen. Zij hebben liefde voor het ambacht en helpen je graag.

Extra speciaal: ontwerp je eigen diamanten ring

DiamondsByMe staat voor innovatie en vakmanschap. Wij lopen graag die ‘extra mile’ voor onze klanten. Daarom bieden wij de unieke mogelijkheid om je geheel eigen ring te ontwerpen. Ons motto is the Sky is the Limit. Niets is te gek. Wij helpen je bij het tot leven brengen van jouw droomring in goud, platina of zilver. Op basis van jouw wensen en eisen ontwerpt onze tekenaar de ring. Na goedkeuring van het ontwerp kan gekozen worden voor een dummy van de ring, zodat je goed kunt zien hoe jouw ring eruit ziet en aanvoelt aan jouw hand. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent, gaat de goudsmid aan de slag met het smeden van jouw unieke diamanten ring.

Waarom DiamondsByMe?

DiamondsByMe is ambitieus, creatief en klantgericht. Wij bieden onze klanten:

  • Unieke, persoonlijke sieraden tegen een eerlijke prijs;
  • Ambacht en innovatie gaan hand in hand;
  • Wij gebruiken enkel edelmetalen en edelstenen van hoge kwaliteit;
  • Wij zijn milieuvriendelijk & fairtrade;
  • Op onze producten is de wettelijke garantie van toepassing;
  • 60 dagen retourrecht op alle orders (tenzij custom made)
  • Levenslange garantie.