Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Platina oorstekers

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Oorsteker ', Platina ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Verras haar met een zelf ontworpen design

Sommige mensen hebben de pech sieraden niet goed te kunnen verdragen. Vooral zilver is een edelmetaal waar relatief veel mensen allergisch voor zijn. Met een allergie is het gelukkig niet onmogelijk om sieraden te dragen. Ook oorbellen vormen geen probleem, dankzij platina. Platina is hypoallergeen en daarom zijn platina oorstekers bijzonder geschikt om gedragen te worden voor mensen met een (zilver)allergie.

Oorstekers zijn waarschijnlijk de populairste en meest gedragen soort oorbellen. Daarom hebben wij werk gemaakt van een riant aanbod aan platina oorstekers met bijvoorbeeld diamant. of saffier. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen oorbellen moet kunnen dragen. In onze collectie vind je platina oorstekers in veel verschillende soorten en stijlen, met diverse soorten en kleuren stenen. Uiteraard hebben wij een compleet assortiment platina oorbellen, kijk ook nog eens bij onze platina creolen en platina oorhangers!

Platina oorstekers zelf ontwerpen

Net als bij al onze andere oorbellen heb je ook bij onze platina oorstekers de mogelijkheid om jouw eigen oorstekers te (laten) ontwerpen. Dit verzekert je van een werkelijk uniek paar dat niemand anders heeft. Je kunt je eigen ontwerp bij ons aanleveren en wij zullen dit voor je vervaardigen. Jouw unieke ontwerp kun je helemaal afmaken dankzij een zeer ruime keuze uit edelstenen die je hierin kunt verwerken: van prachtige diamanten tot blauwe topaas, robijn, smaragd, saffier in talloze kleuren en nog veel meer. Kun je geen eigen idee uitwerken? Geen probleem: bespreek je wensen met ons en wij zullen samen met jou zorgen voor een prachtig ontwerp voor jouw ideale oorstekers.

Ook heren oorstekers verkrijgbaar

Wanneer wij zeggen dat wij vinden dat iedereen oorbellen moet kunnen dragen, dan bedoelen we ook echt iedereen. Ook heren kunnen bij ons terecht. Wij hebben een prachtige selectie heren oorstekers van platina. Ook mannen kunnen bij ons een eigen ontwerp laten vervaardigen. Ben je op zoek naar één oorbel? Dat is geen probleem. Bij ons zit je niet vast aan een paar. Neem contact met ons op en wij verzorgen het voor je.

Het verschil tussen platina en witgoud

Er is nog wel eens wat verwarring omtrent het verschil tussen platina en witgoud. Dat is niet geheel verwonderlijk, want de beide edelmetalen lijken in eerste instantie best veel op elkaar. Toch zijn er duidelijke verschillen tussen platina en witgoud. Allereerst bestaat platina uit één edelmetaal, terwijl witgoud tot stand komt door geelgoud te mengen met een ander (edel)metaal als nikkel of zilver. Qua kleur is er ook een verschil te zien tussen deze twee edelmetalen. Witgoud heeft - wanneer het geelgoud wordt gemengd met zilver - een duidelijk zilveren gloed, terwijl platina een iets grijzere gloed heeft. Witgoud vereist over het algemeen iets meer onderhoud dan platina. Witgoud verkrijgt zijn witte gloed doordat wij een rhodiumlaagje toevoegen. Deze laag kan na verloop van tijd slijten waardoor de kleur wat geliger wordt. Het is echter altijd mogelijk om de witte kleur te herstellen. Platina verkleurt van nature in principe niet tot nauwelijks. Platina is een nog zeldzamer edelmetaal dan goud en daardoor ook duurder. Platina oorstekers mogen dus gerust als behoorlijk exclusief worden gezien.

Bekijk ook onze overige platina sieraden

Omdat platina zo’n prachtige, eigen uitstraling heeft, is het heel mooi om meerdere platina sieraden te combineren. Platina in combinatie met andere edelmetalen oogt niet altijd even harmonieus. Een platina ring, armband, ketting en oorbellen kunnen echter prima gecombineerd worden. Ben je op zoek naar een exclusief en luxueus geschenk (of een prachtige aankoop voor jezelf), neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en indien gewenst zelfs jouw eigen ontwerp voor platina sieraden voor je vervaardigen.

Wij werken louter met de hoogste kwaliteit platina, van eerlijke oorsprong en bewerkt door de beste edelsmeden met het oude ambacht in combinatie met de nieuwste technieken. Dankzij onze unieke in-house formule kunnen wij ook voor platina oorstekers en overige platina sieraden de scherpste prijzen hanteren.