Platina trouwringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Platina trouwringen

Dames Dames
Heren Heren
Budget Budget
Middenklasse Middenklasse
Exclusief Exclusief
Memoire Memoire
Persoonlijke Persoonlijke
Vingerafdruk Vingerafdruk
Vintage Vintage
Filteren
',
  Geselecteerde filters Platina ',

  Ben jij op je knieën gegaan met een verlovingsring voor je grote liefde? En is het nu tijd voor een exclusieve platina trouwring? DiamondsByMe helpt je bij het kiezen van de perfecte ring. Onze collectie trouwringen passen wij geheel aan naar jullie wensen. Je kiest zelf voor het edelmetaal en de edelstenen. Ook is het mogelijk een geheel eigen platina trouwring te ontwerpen. Op een van de mooiste dagen van je leven hoort tenslotte een ring die jullie liefde symboliseert. Als cirkel van eeuwigheid en oneindigheid, net zoals de liefde voor elkaar.

  Platina voor trouwringen die blijven

  Platina is samen met goud en zilver één van de meest geliefde edelmetalen voor sieraden. Platina is het meest kostbare edelmetaal, omdat ze oersterk is, maar tegelijkertijd ook zeldzaam. De prachtige maangrijze kleur van platina maakt het zeer in trek voor een mooie trouwring. Platina trouwringen staan zowel prachtig bij mannen als bij vrouwen door de universele, stijlvolle kleur. Bovendien komen diamanten extra mooi uit in platina.

  Ga je voor platina of witgoud?

  Voor veel mensen lijken witgoud en platina min of meer dezelfde kleur. Dit is echter absoluut niet het geval als je beide edelmetalen naast elkaar legt. Witgoud heeft een enigszins geelachtige glans, terwijl platina meer maanachtig wit van kleur is. Al onze sieraden gemaakt van platina worden gekeurd, en voorzien van een teken van de goudsmid.

  Voordelen en nadelen van platina versus witgoud:

  • Platina is kleurvast. Witgoud ontstaat door een mengsel van witgoud met bijvoorbeeld zilver, palladium of nikkel, bedekt met een laagje rhodium. Dit bovenste laagje kan met de jaren slijten, waardoor de geelachtige goudkleur zichtbaar wordt.
  • Witgoud is financieel een gunstige keuze. De prijs ligt lager dan het zeldzame platina.
  • Platina is hypoallergeen. Een verstandige keuze wanneer je allergisch bent voor bepaalde metaalsoorten.

  Platina laat je trouwringen met diamant extra schitteren

  De rustige, stijlvolle kleur van een platina ring brengt het beste van een schitterende diamant naar boven. De edelsteen komt door de platina kleur zeer goed tot zijn recht. Hoewel mannen vaak minder gecharmeerd zijn van een diamanten ring, is voor menig vrouw een trouwring met diamanten een meisjesdroom. Wie kent niet de uitspraak: “diamonds are a girls best friend.” Bij DiamondsByMe kun je jullie set platina trouwringen met diamant compleet naar smaak aanpassen. Bijvoorbeeld een schitterende diamant voor de vrouw, een stoere diamantloze versie voor de man. Wil je het allerliefst zelf een ontwerp voor de trouwringen maken? Ook dat is mogelijk. Onze vakmensen helpen je hier graag bij. Zij verstaan hun ambacht en zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke, originele sieraden.

  Mooie trouwringen in diverse, unieke stijlen

  Onze trouwringencollectie varieert van klassiek tot modern en van vintage tot fantasie. Wij begrijpen dat je voor de bezegeling van jullie liefde een exclusieve, mooie trouwring zoekt. Waarin jullie karakters weerspiegeld worden. Daarom zijn onze trouwringen volledig naar eigen smaak en inzicht aan te passen. Goud, witgoud, rose goud, platinum, of een combinatie van edelmetalen? Het is allemaal mogelijk. Onze vakmensen bieden maatwerk. Onze productie houden wij volledig in eigen huis. Wij werken niet met een voorraad, maar maken ieder sieraad op maat. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken en enkel hoogwaardige materialen. Bij DiamondsByMe combineren wij het traditionele ambacht van de goudsmid met de nieuwste innovaties. Voor de trouwringen van jullie dromen.