Rosé gouden trouwringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Rosé gouden trouwringen

Dames Dames
Heren Heren
Budget Budget
Middenklasse Middenklasse
Exclusief Exclusief
Memoire Memoire
Persoonlijke Persoonlijke
Vingerafdruk Vingerafdruk
Vintage Vintage
Filteren
',
  Geselecteerde filters Rose goud ',
  Ecologisch verantwoorde sieraden
  Maak jullie trouwringen nog persoonlijker met een gravure
  Maak jullie trouwringen nog persoonlijker met een gravure

  Als je gaat trouwen, stel je misschien speciale eisen aan de ringen. Dit zijn namelijk niet zomaar ringen, maar ringen die jij en jouw geliefde voor de rest van jullie levens willen blijven dragen. Daarom is de keuze belangrijk. Als je als stel dezelfde ring wilt dragen, moet deze natuurlijk door beiden mooi gevonden worden. Rosé gouden trouwringen zijn sterk in opkomst omdat deze anders zijn dan de traditionele gouden of zilveren trouwringen. Zijn rosé gouden trouwringen ook wat voor jullie?

  Rosé gouden trouwringen vormen een mooie twist

  Wie op zoek is naar een trouwring met een twist, maakt met een rosé trouwring een uitstekende keuze. Vaak worden rosé gouden trouwringen gekozen door stellen die een klassieke trouwring te ouderwets vinden. De kenmerkende rode kleur ontstaat door het toevoegen van koper aan het goud. Door de juiste verhouding te kiezen, kun je naar wens een donker of juist licht rosé goud krijgen met een sterk of juist bescheiden accent op de rode kleur.

  De nummer 1 in trouwringen design

  Meer nog dan bij andere ringen, moeten het uiterlijk en de uitstraling van de ring bij jullie allebei passen. Wij zijn de nummer 1 in trouwringen design. Hiermee bedoelen wij dat wij durven te garanderen dat je bij ons altijd de door jullie gedroomde ringen vindt. Niet alleen beschikken wij over een groot assortiment met diverse trouwringen, wij bieden als enige online partij in Nederland de mogelijkheid om zelf jullie eigen, unieke ringen te ontwerpen. In ons trouwringen design gaan wij verder dan slechts aanpassen: je kunt zelf een ontwerp aanleveren of in samenwerking met onze specialisten een ontwerp laten maken. Welke rosé gouden trouwringen je ook zoekt: wij kunnen ze voor je maken. Je kunt daarbij altijd rekenen op de hoogste kwaliteit materialen, ambachtslieden die hun vak verstaan en de scherpste prijzen dankzij onze unieke in-house formule. Uiteraard zijn onze trouwringen in alle kleuren verkrijgbaar; witgoud, geelgoud, rose goud en platina.

  Moderne ringen in goud

  Wellicht spreken niet alleen rosé gouden trouwringen jullie aan, maar kijken jullie ook naar moderne ringen in goud. Dit klassieke edelmetaal hoeft niet per se tot uiting te komen in een traditionele ring. Wees creatief met de vormgeving of zorg voor een persoonlijk element. Alle ringen kunnen worden voorzien van bijvoorbeeld een datum, initialen of een persoonlijke tekst.

  Rosé gouden ring met diamant, maar dan anders

  Trouwen is een eeuwenoude traditie en trouwringen zijn hierin niet weg te denken. Een gouden ring met diamant is voor velen een gedroomde ring, maar wees vooral niet bang om dit een beetje anders aan te pakken. Kies bijvoorbeeld voor een rosé trouwring met lab grown diamant.. Lab grown is helemaal opkomend, deze diamanten worden gemaakt in een laboratorium en zijn volledig identiek aan natuurlijke diamanten. Het verschil is de rpis en hoe het wordt gevonden. Over het algemeen zijn deze diamanten een 30% goedkoper.

  Een rosé trouwring op maat

  Bovenstaand hebben wij je wat suggesties gegeven en laten zien wat zoal mogelijk is. Wil je een stap verder gaan en heb je een concreet idee van de trouwring die je zou willen hebben? Wij kunnen een rosé trouwring voor jullie op maat maken. Neem contact met ons op en samengaan wij kijken naar de ideale ring die jullie de rest van jullie leven met trots en plezier zullen dragen.