Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Moderne trouwringen

Dames
Dames
Heren
Heren
Budget
Budget
Middenklasse
Middenklasse
Exclusief
Exclusief
Memoire
Memoire
Persoonlijke
Persoonlijke
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Vintage
Vintage
Filteren
  Geselecteerde filters Modern ',
  Gegarandeerd de laagste prijs
  Ecologisch verantwoorde sieraden
  Mix & Match jullie eigen trouwringen!
  Maak jullie trouwringen nog persoonlijker met een gravure

  Wil je jouw geliefde ten huwelijk vragen? Dan hoort daar natuurlijk een ring bij. Het is waarschijnlijk het meest betekenisvolle sieraad dat je ooit in je leven zult dragen. Gaat je voorkeur uit naar klassieke trouwringen, of heb je meer belangstelling voor een set moderne trouwringen? Bij ons laat je de mooiste stoere en moderne trouwringen op maat maken. Zowel glanzende als matte trouwringen, in allerlei designs. Onze trouwringen zijn exclusief, omdat ze uitsluitend speciaal voor jou maat gemaakt worden. Ben je tegelijkertijd op zoek naar de goedkoopste trouwringen van Nederland? Wij laten je graag zien dat al deze voordelen gebundeld goed samengaan bij DiamondsByMe.

  Moderne trouwringen in verschillende breedtes

  Van een brede trouwring is sprake wanneer een ring een breedte heeft van minstens 6-7 mm. Zelfs een breedte 10,5 mm is geen uitzondering voor een brede heren trouwring. Onze glanzende en matte ringen met deze maximale breedte komen het doorgaans het best tot zijn recht bij mannen met lange vingers. Denk aan de extravagante WH2090M19Cof het smaakvolle pareltje onder de stoere trouwringen, de WH6008M18BP. Brede trouwringen zijn meestal niet standaard, kijk eens bij onze bijzondere trouwringen om inspiratie op te doen.

  Een veel genoemd voordeel van een brede trouwring is dat het er robuuster uitziet dan een smaller exemplaar. Deze stoere trouwringen zijn tegelijkertijd zwaarder dan gemiddeld. Je hebt echt het gevoel dat je iets draagt.

  Glanzende en matte trouwringen in diverse materialen / kleuren

  Zoals je ziet hebben we moderne trouwringen verkrijgbaar in uiteenlopende materialen. En hoewel het keuzeaanbod groot is, hebben we niets in voorraad. Bij ons kun je namelijk de goedkoopste trouwringen van Nederland alleen op maat bestellen. Wat dacht je van onze prachtige moderne matte trouwringen in witgoud? Of voel je toch meer voor een klassieke trouwringen set? Je kunt bij ons de goedkoopste trouwringen van Nederland vinden tot 3 verschillende kleuren. Denk aan een stijlvolle en opvallende combinatie van goud, witgoud en rose goud. Voor trouwringen met een speciale betekenis kun je ook eens kijken bij onze alliance trouwringen.

  Goedkoopste trouwringen van Nederland op maat laten maken

  Je kunt een moderne trouwring trouwens niet alleen naar wens samenstellen, je kunt ook je eigen ontwerp laten uitwerken. Hoe bijzonder is dat om jouw eigen droomring door ons te laten vervaardigen? Wat je wensen ook zijn, the sky is echt de limit bij DiamondsByMe.

  Denk aan een prachtige, gouden trouwring of een brede trouwring voor om de ringvinger van een ander materiaal. Benieuwd naar meer voordelen van het indienen van een eigen ontwerp? Dit zijn ze:

  • Productie in eigen huis door vakmensen
  • Gebruik van de nieuwste technieken in combinatie met eeuwenoude ambacht
  • Gebruik van eerlijke materialen en conflictvrije edelstenen
  • Edelmetalen en –stenen va de hoogste kwaliteit en laagst mogelijke prijs

  Vraag bij ons eens een online consult aan via onze website. Je hoeft niet bang te zijn dat het je ongelooflijk veel geld gaat kosten. Een set moderne trouwringen op maat bestellen is namelijk bij ons voor iedereen mogelijk. We durven zelfs te zeggen dat we de goedkoopste trouwringen van Nederland kunnen aanbieden. En dat terwijl je niet inlevert op de kwaliteit. Toch blijft het aanschaffen van een gouden trouwring of een ander soort ring een investering. Je wilt zeker weten dat de trouwring meer dan voldoet aan jouw wensen. Daarom kun je bij ons online een dummy aanvragen van een trouwring die we speciaal voor jou hebben ontworpen. Binnen een week in huis om vervolgens het 3D ontwerp van één van onze stoere trouwringen uitgebreid te passen in je eigen vertrouwde omgeving.

  Moderne trouwringen passen in één van onze winkels

  Omdat alle vingers anders zijn, wat ook geldt voor de persoonlijke smaak, kun je het beste zelf ontdekken of en welke moderne trouwring jou aanspreekt. Wanneer je hierover twijfelt, dan verwelkomen we je graag in één van onze winkels, waar je niet alleen een moderne trouwring kunt passen, maar je ook van deskundig advies wordt voorzien. We nemen hier graag alle tijd voor je, dus maak even een afspraak vooraf, telefonisch of via e-mail.

  Essentiële aandachtspunten brede heren trouwring kopen
  • Aan welke hand ga je de trouwring of ander type ring dragen? Dit kan van invloed zijn op de maat.
  • Ga niet overhaast te werk, maar bekijk je favoriete goedkoopste trouwringen van Nederland meerdere keren.
  • Bepaal welk van de glanzende of matte trouwringen jouw persoonlijkheid het beste weerspiegelt
  • Denk goed na over het graveren qua tekst of cijfers in de gewenste trouwring