Moderne trouwringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Moderne trouwringen

Dames Dames
Heren Heren
Budget Budget
Middenklasse Middenklasse
Exclusief Exclusief
Memoire Memoire
Persoonlijke Persoonlijke
Vingerafdruk Vingerafdruk
Vintage Vintage
Filteren
',
Geselecteerde filters Modern ',
Maak jullie trouwringen nog persoonlijker met een gravure
Gegarandeerd de laagste prijs
Mix & Match jullie eigen trouwringen!
Mix & Match jullie eigen trouwringen!
Moderne trouwringen

Wil je jouw geliefde ten huwelijk vragen? Dan hoort daar natuurlijk een ring bij. Het is waarschijnlijk het meest betekenisvolle sieraad dat je ooit in je leven zult dragen. Gaat je voorkeur uit naar klassieke trouwringen, of heb je meer belangstelling voor een set moderne trouwringen? Bij ons laat je de mooiste stoere en moderne trouwringen op maat maken. Zowel glanzende als matte trouwringen, in allerlei designs. Onze trouwringen zijn exclusief, omdat ze uitsluitend speciaal voor jou maat gemaakt worden. Ben je tegelijkertijd op zoek naar de goedkoopste trouwringen van Nederland? Wij laten je graag zien dat al deze voordelen gebundeld goed samengaan bij Diamondsbyme.nl.

Moderne trouwringen in verschillende breedtes

Van een brede trouwring is sprake wanneer een ring een breedte heeft van minstens 6-7 mm. Zelfs een breedte 10,5 mm is geen uitzondering voor een brede heren trouwring. Onze glanzende en matte ringen met deze maximale breedte komen het doorgaans het best tot zijn recht bij mannen met lange vingers. Denk aan de extravagante WH2090M19C of het smaakvolle pareltje onder de stoere trouwringen, de WH6008M18BP.

Een veelgenoemd voordeel van een brede trouwring is dat het er robuuster uitziet dan een smaller exemplaar. Deze stoere trouwringen zijn tegelijkertijd zwaarder dan gemiddeld. Je hebt echt het gevoel dat je iets draagt.

Glanzende en matte trouwringen in diverse materialen / kleuren

Zoals je ziet hebben we moderne trouwringen verkrijgbaar in uiteenlopende materialen. En hoewel het keuzeaanbod groot is, hebben we niets in voorraad. Bij ons kun je namelijk de goedkoopste trouwringen van Nederland alleen op maat bestellen. Wat dacht je van onze prachtige moderne matte trouwringen in witgoud? Of voel je toch meer voor een klassieke trouwringen set? Je kunt bij ons de goedkoopste trouwringen van Nederland vinden tot 3 verschillende kleuren. Denk aan een stijlvolle en opvallende combinatie van goud, witgoud en roodgoud.

Goedkoopste trouwringen van Nederland op maat laten maken

Je kunt een moderne trouwring trouwens niet alleen naar wens samenstellen, je kunt ook je eigen ontwerp laten uitwerken. Hoe bijzonder is dat om jouw eigen droomring door ons te laten vervaardigen? Wat je wensen ook zijn, the sky is echt de limit bij Diamonds by Me.

Denk aan een prachtige, gouden trouwring of een brede trouwring voor om de ringvinger van een ander materiaal. Benieuwd naar meer voordelen van het indienen van een eigen ontwerp? Dit zijn ze:

  • Productie in eigen huis door vakmensen
  • Gebruik van de nieuwste technieken in combinatie met eeuwenoude ambacht
  • Gebruik van eerlijke materialen en conflictvrije edelstenen
  • Edelmetalen en –stenen va de hoogste kwaliteit en laagst mogelijke prijs

Vraag bij ons eens een online consult aan via onze website. Je hoeft niet bang te zijn dat het je ongelooflijk veel geld gaat kosten. Een set moderne trouwringen op maat bestellen is namelijk bij ons voor iedereen mogelijk. We durven zelfs te zeggen dat we de goedkoopste trouwringen van Nederland kunnen aanbieden. En dat terwijl je niet inlevert op de kwaliteit. Toch blijft het aanschaffen van een gouden trouwring of een ander soort ring een investering. Je wilt zeker weten dat de trouwring meer dan voldoet aan jouw wensen. Daarom kun je bij ons online een dummy aanvragen van een trouwring die we speciaal voor jou hebben ontworpen. Binnen een week in huis om vervolgens het 3D ontwerp van één van onze stoere trouwringen uitgebreid te passen in je eigen vertrouwde omgeving.

Passen moderne trouwringen in één van onze winkels

Omdat alle vingers anders zijn, wat ook geldt voor de persoonlijke smaak, kun je het beste zelf ontdekken of en welke moderne trouwring jou aanspreekt. Wanneer je hierover twijfelt, dan verwelkomen we je graag in één van onze winkels, waar je niet alleen een moderne trouwring kunt passen, maar je ook van deskundig advies wordt voorzien. We nemen hier graag alle tijd voor je, dus maak even een afspraak vooraf, telefonisch of via e-mail.

Essentiële aandachtspunten brede heren trouwring kopen

  • Aan welke hand ga je de trouwring of ander type ring dragen? Dit kan van invloed zijn op de maat.
  • Ga niet overhaast te werk, maar bekijk je favoriete goedkoopste trouwringen van Nederland meerdere keren.
  • Bepaal welk van de glanzende of matte trouwringen jouw persoonlijkheid het beste weerspiegelt
  • Denk goed na over het graveren qua tekst of cijfers in de gewenste trouwring