Bijzondere trouwringen

Dames
Dames
Heren
Heren
Budget
Budget
Middenklasse
Middenklasse
Exclusief
Exclusief
Memoire
Memoire
Persoonlijke
Persoonlijke
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Vintage
Vintage
Filteren
  Geselecteerde filters Bijzonder ',
  Maak jullie trouwringen nog persoonlijker met een gravure
  Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
  Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
  Gegarandeerd de laagste prijs

  De ceremonie waarin twee partners elkaar het jawoord geven, dat is het moment dat vaak zowel de personen in kwestie als de familie en vrienden tot tranen toe geroerd zijn. Het is dan ook niet niks om elkaar eeuwige trouw te beloven for better and for worse. Bij zo’n uniek moment, daar horen bijzondere trouwringen bij. Bij ons vinden jullie dé unieke trouwringen van hoge kwaliteit die symbool staat voor dit moment.

  Bij ons vind je uitsluitend bijzondere ringen. Zo zie je dat elk van de unieke trouwringen die we tonen op onze site, verschillen van design, materiaalgebruik, grootte, en meer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een basic unieke ring in één kleur zonder poespas, een gouden ring met een zwarte steen of zelfs door elkaar gevlochten ringen van verschillende materialen. Wat een unieke trouwring bij ons écht uniek maakt, is dat je de bijzondere ringen naar wens samenstelt of jouw droomontwerp door ons laat uitwerken. Dat betekent dus ook dat we jouw gewilde bijzondere trouwring niet op voorraad hebben. We maken een trouwring uitsluitend op bestelling. Zie deze pagina vol met de mooiste bijzondere ringen als een etalage vol interessante mogelijkheden. Ben je op zoek naar trouwringen met een speciale betekenis kijk dan eens bij onze memoire trouwringen.

  Bijzondere trouwringen samenstellen

  Per ring zie je in het keuzemenu diverse keuzeopties staan, afhankelijk van de eigenschappen die deze heeft. Zo kun je het type materiaal selecteren van de unieke heren en dames trouwring. Wil je graag trouwringen met diamant? Dan kun je in de eerste plaats kiezen uit de kleur van de band van deze unieke heren en dames trouwring, zoals goud, witgoud, rosegoud en platina. Ook het goudgehalte van de gewenste trouwring kun je selecteren, zoals 9, 14 en 18 karaat. Overigens, hoe meer verschillende banden een bijzondere trouwring bevat, hoe meer keuzes je dient te maken. In het geval van een edelsteen, selecteer je ook de steengrootte. Wanneer je zoekt naar een gouden ring met zwarte steen, kies dan voor zwart diamant of een zwarte parel. Rest vervolgens alleen nog het opgeven van de gewenste gravure in de vorm letters of cijfers in jouw unieke ring.

  Bijzondere trouwringen naar eigen ontwerp

  Wil je een unieke trouwring, zoals een gouden ring met zwarte steen, samen met ons ontwerpen? Dan ligt de wereld aan je voeten. In principe is er geen enkel ontwerp van een unieke ring waar onze vakmensen geen raad mee weten. Misschien heb je al maanden of zelfs jaren een idee in je hoofd zitten of deze zelfs al uitgewerkt. Vraag een online consult aan om jouw gewenste unieke heren trouwring voor je te laten vervaardigen. Dit zijn de stappen:

  • Plan een afspraak via onze site
  • Er vindt een online consult plaats via telefoon of e-mail (incl. kostenplaatje)
  • Een schets laten maken in 3D. Er worden alleen designkosten berekend als er een speciale aanpassing gedaan dient te worden die niet op onze site aangeboden wordt, en waarvan we een tekening maken.
  • Bij akkoord wordt het ontwerp gegoten om te zien of de verhoudingen kloppen
  • Eventueel printen van een dummy van de trouwring nadat we een akkoord hebben ontvangen van het ontwerp
  • Na goedkeuring, wordt de echte trouwring gemaakt
  • Ontvangst van de bijzondere ring binnen 12 werkdagen.

  Wanneer je kiest voor maatwerk voor unieke trouwringen, dan profiteer je van de combinatie van eeuwenoude ambacht, samen met de modernste technieken. Het hele proces van het creëren van deze bijzondere ringen hebben we zelf letterlijk in handen. We vinden het ontzettend leuk en voelen ons vereerd om samen met jullie een nieuw bladzijde in jullie leven om te slaan, een mijlpaal die feestelijk van start zal gaan met het wederzijdse jawoord in combinatie met het geven van unieke trouwringen.

  Bijzondere trouwringen op maat laten maken, zit daar niet een flink prijskaartje aan?

  Dat zul je vast denken als je leest wat er allemaal mogelijk is bij ons voor het creëren van een unieke trouwring. Als je naar een juwelier bij jou om de hoek gaat en je voorkeur(en) uitspreekt, dan is de kans inderdaad groot dat je flink in je buidel moet tasten om bijzondere ringen te laten maken. Bij DiamondsByMe geldt dat niet. We vinden het belangrijk betaalbaar te zijn en het voor iedereen mogelijk te maken om een gouden ring met zwarte steen of ander type unieke ring naar wens samen te stellen of op maat te laten maken.

  Altijd online hulp beschikbaar voor bestellen van trouwringen

  Voor het vinden van dé ring tussen al onze unieke trouwringen maak je dus gebruik van onze webshop. Net als in onze fysieke winkels, waar je op afspraak langs kunt komen, laten we je ook graag online kennismaken met onze uitgebreide onlineservice. Bijvoorbeeld in de vorm van een handig uitlegfilmpje om je stap voor stap te helpen met het bestellen van jouw unieke heren trouwring. Heb je toch nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Neem een kijkje bij de veel gestelde vragen, of neem contact met ons op.