Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Unieke ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Uniek ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Levenslange garantie

Je herkent het misschien wel: je hebt net vol trots iets gekocht en niet veel later zie je iemand anders met hetzelfde item. Geen ramp, maar toch kan dat jouw trotse gevoel een beetje te niet doen. Dit scenario wil je natuurlijk niet meemaken met sieraden; iets waar je doorgaans toch veel geld voor over hebt. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke ringen. Met unieke ringen bedoelen wij originele ringen die zich onderscheiden door hun vormgeving. Er is echter altijd baas boven baas: wij beschikken niet alleen over een groot assortiment aparte ringen; je kunt bij ons ook de ring van jouw keuze aanpassen of zelfs helemaal jouw eigen ring ontwerpen.

Unieke ringen dankzij een unieke service

Niet iedereen is hetzelfde. Waarom zouden wij dan wel dezelfde sieraden moeten dragen? Personalisatie is overal en wij zien het als onze missie om dit op een toegankelijke manier bij sieraden mogelijk te maken. Als je op zoek bent naar aparte ringen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze collectie vind je tal van unieke ringen, maar als je écht op zoek bent naar een unieke ring, dan bieden wij je een even zo unieke service.

Als enige online partij in Nederland bieden wij je namelijk de mogelijkheid om jouw eigen unieke ring te (laten) ontwerpen. Het is mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren dat vervolgens door onze vakmensen wordt vervaardigd, maar ook als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van jouw ring, staan wij voor jouw klaar. Wat voor ring je ook door ons laat maken, je kunt altijd rekenen op:

  • Handgemaakte ringen
  • De hoogste kwaliteit edelmetalen en edelstenen
  • Ervaren edelsmeden die werken volgens het oude ambacht en de nieuwste technieken
  • De scherpste prijzen dankzij onze in-house formule
  • Eerlijke materialen

Handgemaakte ringen voor het leven

Onze handgemaakte ringen zorgen ervoor dat je iets unieks om jouw vinger krijgt, dat helemaal bij jou past. Een ring om de rest van je leven trots op te zijn, of je nu een voorkeur hebt voor bijzondere ringen van goud, unieke zilveren ringen, aparte ringen met een onderscheidend design of unieke ringen met een speciale steen: alles is mogelijk.

Een unieke ring krijg je pas echt met een persoonlijke touch. Al onze handgemaakte ringen kunnen worden voorzien van een gravure, zoals een persoonlijke tekst, datum of initialen. Of wat dacht je van een familiewapen? Neem contact met ons op en wij vertellen je graag wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van unieke ringen. Gebruik onze website gerust om inspiratie op te doen. Hier vind je bijvoorbeeld allerlei bijzondere ringen van goud, en op deze pagina kun je terecht voor unieke zilveren ringen. Unieke ringen ontstaan pas echt na het nodige denkwerk, dus leg jezelf geen beperkingen op. In de zoektocht naar jouw persoonlijke, unieke ring kun je kiezen uit de edelmetalen goud, witgoud, rosé goud, zilver en platina en talloze edelstenen als diamant, blauwe topaas, saffier, smaragd en nog veel meer.