010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Bijzondere ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Bijzonder ',
Een uniek sieraad voor ieder budget
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gegarandeerd de laagste prijs
Levenslange garantie

Wanneer je een écht bijzonder cadeau zoekt, of dit nu voor jezelf is of voor een ander, is een sieraad zoals een prachtige ring één van de beste keuzes die je kunt maken. Maar zelfs het mooiste exemplaar dat je kunt vinden, kan altijd nog net wat specialer en persoonlijker. Hoe mooi zou het zijn als je niet zou hoeven te kiezen uit een vaste collectie, maar je de mogelijkheid zou hebben om jouw eigen unieke, bijzondere ring te ontwerpen? Daarvoor ben je bij DiamondsByMe aan het juiste adres: wij zijn dé specialist op het gebied van persoonlijke ringen en aparte damesringen: voor wie zichzelf of een dierbare/geliefde wil verwennen met een écht waardevol cadeau dat je nergens anders vindt.

Bijzondere ringen in alle soorten en stijlen

Wie iets unieks wil laten vervaardigen, dient natuurlijk een uitgebreide keuze te hebben. Bij ons vind je altijd de ring die je zoekt. Wij beschikken over een uitgebreide collectie damesringen bestaande uit:

Voor elke ring kun je kiezen uit meerdere edelmetaal soorten zoals zilver, goud, witgoud, rose goud en platina. Ook qua edelstenen heb je alle keuze, denk aan onder andere: diamant, robijn, smaragd, saffier, blauwe topaas en verschillende soorten parels. Wil je alles weten over de materialen, bezoek dan onze kennisbank.

Natuurlijk passen bij zo veel keuzemogelijkheden op het gebied van materiaal en stenen ook net zulke uitgebreide mogelijkheden qua stijl. Wij vervaardigen alle soorten persoonlijke ringen: van klassiek of Vintage tot modern of trendy. De vorm van de stenen is ook geheel aan jou: rond, ovaal, smaragd, hartvormig, marquis of nog veel meer: je kunt de ring helemaal naar jouw eigen wens laten maken. Ook sieraden met tekst behoren tot de mogelijkheden, want is er een mooier en persoonlijker cadeau denkbaar dan een textring? Om je te helpen bij het creëren van een écht aparte damesring, bieden wij een unieke service.

Eigen ontwerpen zorgen voor écht bijzondere ringen

Ondanks de riante keuzemogelijkheden gaan wij graag nog een stap verder. Als enige online partij ter wereld bieden wij je de mogelijkheid om jouw persoonlijke ring zelf te ontwerpen. Hiervoor hoef je zelf geen meesterontwerper te zijn: onze ervaren smeden staan voor je klaar om je van advies en hulp te voorzien. Het is mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Onze smeden gaan samen met jou aan de slag om jouw ontwerp realiteit te laten worden. In het gehele proces word je stap voor stap vakkundig begeleid voor een verbluffend resultaat.

Louter handgemaakte ringen

Onze smeden zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke, handgemaakte ringen en sieraden met tekst. De geboorte van een (klein)zoon of (klein)dochter is voor veel mensen een perfect moment om de kersverse moeder of oma te verrassen met een unieke geboortering van goud. Of wat te denken van een fraaie textring als aandenken aan een speciale gebeurtenis? Met onze aparte damesringen ben je gegarandeerd van een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders.

De kwaliteitsbelofte bij onze persoonlijke ringen

Bij ons kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit vakmanschap en materialen tegen de scherpste prijzen. Dit dankzij onze unieke formule. Wij zijn meer dan een juwelier of smederij: wij zijn een vernieuwende partij die maatwerk levert. Wij willen maar één ding: unieke, handgemaakte sieraden bereikbaar maken voor iedereen. Om de hoogste kwaliteit én de scherpste prijzen te kunnen bieden, vindt het hele proces van oriëntatie tot aflevering in eigen huis plaats. Wij beschikken over gekwalificeerde, ervaren vaklieden die zowel het oude ambacht als het nieuwe ambacht en de modernste technieken tot in de puntjes beheersen. Ons productieproces is niet alleen hoogwaardig, maar ook milieuvriendelijk en fairtrade.

Heb je een idee of vraag, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg naar jouw unieke, bijzondere ring.