Namen en letters dames ringen ontwerpen

Ontwerp je namen en letters ring online voor de beste prijs

Naam, letter en Initial ringen

Je kunt geen trendy juwelierszaak meer inlopen zonder dat je letter ringen tegen komt. Initial ringen zijn weer helemaal hot omdat we weer leuke persoonlijke sieraden willen. De ontwerpen met letter ringen worden steeds uitbundiger en diverser. Wij zullen ons assortiment ook steeds verder uitbreiden.

Iedere letter ring in ons assortiment kun je helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen voor verschillende edelstenen en verschillende metalen. Alle letters zijn mogelijk en wij gaan zelfs zo ver dat als u een initial ring heeft gezien en u wilt er toch iets aan veranderen dat wij dit eenvoudig voor u doen. Neem gewoon contact met ons op en vertel ons uw aanpassing. Wij vinden het juist leuk om wat creativiteit van u zien!

Zo kunt u bijvoorbeeld ook in bijna iedere ring in ons assortiment uw eigen naam of letter laten graveren. Dan bedoelen we niet de standaard naam gravure aan de binnenkant maar bijvoorbeeld aan de bovenkant van de ring, als u wilt zelfs in uw eigen handschrift.

Wij zijn er trots op dat we zoveel mogelijkheden bieden en zoveel vakkennis in huis hebben, wij willen u graag hiervan mee laten profiteren, zo kunt u uw eigen persoonlijke ring samenstellen, met initialen (letters) of uw volledige naam.

De prijs? Vergelijk ons maar eens, wij weten zeker dat deze u zal overtuigen.