Claddagh ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe | Beste prijs

Claddagh ringen

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Claddagh ',

Een ring kan vele betekenissen hebben, maar meestal is een ring toch een uiting van liefde. Als je op zoek bent naar zo’n exemplaar, dan zou je absoluut naar Claddagh ringen kunnen kijken. Niet alleen stralen ze liefde uit; ze zijn ook diep met de liefde verweven middels traditie en prachtige folklore.

Traditionele Ierse liefdesring

Claddagh ringen zijn traditionele Ierse liefdesringen. Al eeuwenlang vormen zij een sterk symbool binnen Ierland, maar ook in andere landen is dit type ring populair geworden. Over de herkomst en betekenis van deze ring doen vele verhalen de ronde. Het is leuk om op de hoogte te zijn als je een Ierse Claddagh ring wilt aanschaffen of cadeau wilt doen. Hiermee bezit of schenk je namelijk gegarandeerd een sieraad met een prachtige Heritage.

Volgens velen vindt deze Ierse liefdesring zijn oorsprong in het gelijknamige Ierse dorpje. Vissers uit dit dorp zouden deze ring dragen als teken van herkenning op zee. Dit is echter niet het meest romantische verhaal. Volgens de folklore werd de ring zoals wij deze vandaag de dag kennen, ontworpen door een prins. Hij zou verliefd geworden zijn op een dienstmeisje. Om te bewijzen dat zijn (onwaarschijnlijke) liefde voor haar oprecht was, ontwierp hij de ring. Zoals deze prins hem ontwierp, wordt hij vandaag de dag ook nog gemaakt. Ben je op zoek naar een ring met een speciale betekenis kijk dan ook een bij onze eternity ringen of als u uw ring meer persoonlijk wilt maken bij onze ringen met vingerafdrukken.

Zeer herkenbaar

Een Ierse Claddagh ring herken je eenvoudig. Claddagh ringen bevatten namelijk altijd drie elementen: twee handen die vriendschap symboliseren, een hart dat staat voor liefde en een kroon die staat voor trouw. Volgens anderen staan deze symbolen echter weervoor de heilige drie-eenheid. Met andere woorden: een eenduidige Claddagh ring betekenis kan niet gegeven worden. Dat zorgt er wel voor dat je gemakkelijk zelf kunt bepalen waarom je de ring draagt of waarom en aan wie je deze cadeau geeft.

(Gouden) Claddagh ring kopen bij ons

Wil je een gouden Claddagh ring kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een mooie Claddagh ring kopen in Nederland kan op niet bijzonder veel plekken. Bij ons wel. Wij beschikken over een ruim assortiment waaruit je kunt kiezen. Op die manier vind je altijd een ring die bij je past, maar wij gaan graag een stap verder voor jou. Als enige online retailer in Nederland kun je bij ons niet alleen zelf je ring samenstellen, maar ook helemaal zelf ontwerpen. Je kunt bij ons terecht voor een traditionele gouden Claddagh ring, maar met veel plezier hebben wij ook al meerdere unieke Claddagh ringen voor onze klanten ontworpen. Ondanks dat deze variant zich onderscheidt met herkenbare kenmerken, betekent dit niet dat je niet jouw eigen draai hieraan kunt geven. Wij bieden je alle ruimte om de ring zo samen te stellen of te ontwerpen zoals jij ‘m wilt, zodat je gegarandeerd bent van een uniek kwaliteitsproduct.
Heeft u zelf een mooi idee voor een ontwerp laat het ons weten dan ontwerpen we samen met u deze unieke ring voor een unieke prijs!

Hoogste kwaliteit, scherpste prijzen

Heb je interesse in zo’n prachtige Ierse liefdesring, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van advies en vertellen je wat wij allemaal voor je kunnen doen om een prachtige, unieke ring te maken. Ook voor onze Claddagh ringen garanderen wij de hoogste kwaliteit, de scherpste prijzen én eerlijke materialen en grondstoffen.