Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden oorstekers

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Oorsteker ', Goud ',
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Verras haar met een zelf ontworpen design
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen

Sieraden vormen natuurlijk altijd een spreekwoordelijke kers op de taart, maar er zijn er maar weinig zo subtiel stijlvol als gouden oorstekers. Sommige dames houden van expressieve, extravagante juwelen en andere vrouwen kiezen voor ingetogen, klassieke sieraden. Behoor jij (of de gelukkige ontvanger) tot die laatste categorie, dan zijn gouden oorstekers zeer geschikt. Soms is er niet veel nodig om op te vallen, maar schuilt de kracht van een oorbel juist in de eenvoud. Gouden oorstekers maken iedere look helemaal af, maar doen dit zonder alle aandacht op te eisen. Deze oorstekers zijn de perfecte keuze voor de zelfverzekerde, elegante vrouw die haar klassiekers kent.

Een riante collectie gouden oorstekers

Wij bieden je een omvangrijke collectie gouden oorstekers waarin je altijd jouw ideale exemplaar kunt vinden. Van modern of minimalistisch tot klassiek, en met stenen in alle soorten en maten. Mocht je desondanks in onze collectie niet vinden wat je zoekt, dan heb je altijd de mogelijkheid om de sieraden uit de collectie aan te passen of om jouw eigen oorbellen te ontwerpen. Je kunt een ontwerp aanleveren, wat wij vervolgens voor je vervaardigen, of samen met ons een prachtig eigen ontwerp maken.

De verschillende goudgehaltes

Gouden oorstekers zijn, net als onze andere sieraden, leverbaar met verschillende goudgehaltes. Het goudgehalte wordt uitgedrukt met een getal. Puur goud wordt uitgedrukt met 24 karaats, maar hiervan worden (in Europa) vrijwel geen sieraden gemaakt. Wij werken doorgaans met drie verschillende goudgehaltes: 9 karaats, 14 karaats en 18 karaats. Hoe hoger het getal, hoe hoger het percentage goud. Dit is uiteraard ook van invloed op de prijs. Zeer populair zijn oorbellen van 14 karaat goud. Oorbellen van 14 karaat goud bieden een zeer hoge kwaliteit, prachtige kleur en een fantastische prijs/kwaliteitsverhouding. Wil je meer lezen over de goudgehaltes, bekijk dan deze pagina

Welke kleur goud kan ik combineren met edelsteen?

Je vraagt je wellicht af welke kleur goud je kunt combineren met edelsteen. Goud, ook wel geelgoud genoemd, staat mooi met edelstenen met een contrasterende kleur. Dit zijn dus logischerwijs andere stenen dan die je zou gebruiken bij witgoud, rosé goud of platina. Wij bieden je zeer veel mogelijkheden. Edelstenen die fantastisch staan bij goud, zijn onder andere lab grown diamant, natuurlijke diamant en saffier. Kijk gerust rond in onze collectie om inspiratie op te doen. Wellicht vind je hierin wel jouw droompaar. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden en zorgen ervoor dat je jouw ideale paar gouden oorstekers zult vinden.

Het schoonmaken van goud

Indien correct gedragen en gebruikt, blijft goud lang mooi. Daarvoor is onderhoud echter wel vereist en daarom kan het handig zijn om te weten hoe het schoonmaken van goud werkt. Het schoonmaken van goud is waarschijnlijk eenvoudiger dan je denkt. Lees hier hoe je goud goed thuis kunt schoonmaken. Vanzelfsprekend kunnen wij ook altijd je gouden sieraden reinigen zodat je er een leven lang plezier van blijft hebben. Wij leveren louter de hoogste kwaliteit goud voor onze gouden oorstekers. Op exemplaren uit onze collectie geven wij zelfs levenslange garantie (bekijk hier de voorwaarden).