010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Witgouden heren ringen

Zegelringen
Zegelringen
Rolex stijl
Rolex stijl
Monogram
Monogram
Fantasie
Fantasie
Filteren
Geselecteerde filters Witgoud ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Witgouden heren ringen ontwerp je bij DiamondsByMe zelf. Pas nadat jij de herenring hebt besteld, gaan wij hem maken. Om deze reden vind je bij ons witgouden heren ringen die écht scherp geprijsd zijn. Het voordeel van op maat gemaakte ringen is dat jij de mannenring helemaal kunt personaliseren. Je kiest voor het edelmetaal – witgoud in dit geval – en perfectioneert de ring vervolgens tot in de puntjes. Zo kan je het goudgehalte en de edelsteen zelf kiezen.

Voor mannen is witgoud een prachtig edelmetaal. Dit metaal is namelijk kostbaarder dan zilver. Toch wordt witgoud weleens verward met zilver. Of met platina. Deze drie edelmetalen hebben immers allemaal dezelfde witte kleur. Het verschil zit hem vooral in de zeldzaamheid en kwaliteit. Zo komt zilver veel meer voor dan platina. En hiernaast blijven witgouden heren ringen langer mooi dan zilveren exemplaren. Zilver kan door oxideren donker verkleuren. Een mannenring witgoud krijgt daarentegen door slijtage hooguit een lichtgele gloed. Opnieuw rhodineren maakt het sieraad weer ijzig wit.

Om witgoud te maken, zijn bijzet metalen nodig. Dit is niet vreemd in sieradenland – geen enkel sieraad is voor honderd procent uit één edelmetaal gemaakt. Zou je een gouden sieraad van vierentwintig karaat (puur goud) maken, dan zal het te zacht zijn en niet lang mooi blijven. Bijzet metalen zijn dus essentieel. Ze maken het goud harder.

Witgouden heren ringen in 9, 14 of 18 karaat

En dat is niet de enige reden. Want ook maken bijzet metalen dat witgoud die luxe witte kleur krijgt. Hoe de verhouding goud en bijzet metalen ligt, kan je ‘aflezen’ aan het karaat. Zo maken we bij DiamondsByMe witgouden heren ringen van negen, veertien en achttien karaat goud. Om de keuze wat makkelijker te maken: de meeste sieraden in Nederland worden gemaakt van veertien karaat goud. Ga je naar achttien karaat, dan spreek je echt over exclusieve mannenringen van vijftienhonderd euro of duurder. Voor hoeveel karaat je ook gaat: de witte kleur van het witgoud blijft hetzelfde.

Met een rhodiumlaag witgoud maken

Bij DiamondsByMe voorzien we alle witgouden heren ringen van een laagje rhodium. Rhodium is zilverwit en dus kan de goudsmid met zo’n rhodiumlaag de ring extra wit maken. Deze methode lijkt op vergulden. Het laagje geeft witgouden heren ringen die witte en blinkende uitstraling. Deze laag zal op den duur slijten. U kunt de ring altijd later weer door ons op laten knappen. Ook kan er dan weer een mooie nieuwe rhodium laag geplaatst worden.

Mannenring witgoud of platina?

Als je aan het kijken bent naar witgouden heren ringen, dat zie je waarschijnlijk ook dat de ringen in het platina verkrijgbaar zijn. Bij DiamondsByMe is het zelfs zo dat je élke herenring in de edelmetaal kan bestellen die jij wenst. Dus: wordt het een mannenring witgoud of platina?

Het verschil tussen deze twee edelmetalen zit hem in de zeldzaamheid en eigenschappen. Platina is zeldzamer en een stuk duurder dan witgoud. Het heeft een ijzige witte uitstraling, is zuiver en heeft een hoge dichtheid; je platina ring zal altijd mooi blijven. Mocht je nou een metaalallergie hebben, dan is de keuze witgoud of platina makkelijk gemaakt. Platina wordt ook wel hypoallergeen genoemd en de kans op een allergische reactie is dus bijzonder klein. Hoe dan ook, witgoud of platina - geelgoud of rose goud - het is aan jou.

Witgouden monogramring

In onze collectie vind je allerlei variaties van de mannenring witgoud. Eén daarvan willen we even uitlichten. De witgouden monogramring. Deze ring heeft een brede bovenplaat die je kan laten graveren met een monogram; een symbool dat vaak uit twee letters staat. Dit kunnen twee initialen zijn bijvoorbeeld. Maar ook het graveren van het familiewapen behoort tot de mogelijkheden. Met zo’n witgouden monogramring maak je als man een statement.

Mannenring witgoud bestellen

Bij DiamondsByMe durven we te stellen dat we de perfecte witgouden heren ringen hebben. Voor iedereen. Want al onze ringen kan je zelf configureren in de configurator. Je kiest het edelmetaal, het goudgehalte, de edelstenen – tot de gravure aan toe. Pas als jij klaar bent met ontwerpen, gaan onze goudsmeden de ring voor je maken. Dit doen ze met de modernste technieken in ons eigen atelier in Nederland. Je bent bij ons dus gegarandeerd van een sterk staaltje sieraad. Dát is DiamondsByMe.