010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Platina heren ringen

Zegelringen
Zegelringen
Rolex stijl
Rolex stijl
Monogram
Monogram
Fantasie
Fantasie
Filteren
Geselecteerde filters Platina ',
Wat denkt u van een mooie gravure?
Wat denkt u van een mooie gravure?
Levenslange garantie
Een uniek sieraad voor ieder budget

Voor mannen is platina het ultieme edelmetaal voor een ring. Platina is ‘het metaal zonder zwakheden’. Mannelijkheid ten top! Bij DiamondsByMe kan je elke herenring in het platina bestellen. Onze collectie platina heren ringen is dus enorm. Elke platina heren trouwring, zegelring en vingerafdrukring maken onze goudsmeden speciaal voor jou in ons eigen atelier in Nederland.

Over platina: een metaal dat nooit verkleurt

In onze ogen is platina voor veel mannen het perfecte edelmetaal. Want hoewel platina erg kostbaar is – want nog zeldzamer dan goud – blijft het altijd in goede shape. Van nature is dit metaal wit en deze kleur zal nooit veranderen. Je nieuwe platina ring is er dus één voor het leven.
Uniek aan platina is de hoge zuiverheid en de hoge dichtheid. Het smeltpunt van platina ligt dan ook enorm hoog: op maar liefst 1772 graden. Ter vergelijking: het smeltpunt van goud ligt op 1064 en dat van zilver op 961.

Platina hypoallergeen
Dankzij die hoge zuiverheid is de kans ook bijzonder klein dat je een allergie ontwikkelt voor platina. Platina staat ook wel bekend als hypoallergeen edelmetaal. In tegenstelling tot goud en zilver, bevat platina namelijk geen bijzet metalen. Denk aan koper of nikkel. Met een metaalallergie (zoals een nikkelallergie) hoef je bij het dragen van een platina hypoallergeen ring niet bang te zijn voor roodheid en bultjes op je vingers.

Platina heren ringen in verschillende uitvoeringen

In de collectie van DiamondsByMe vind je platina heren ringen in allerlei uitvoeringen. Eén ding hebben ze gemeen; deze ringen voor mannen zijn breed. Als het niet de band zelf is, dan wel de bovenkant of bovenplaat. Sommige platina heren ringen zijn glad, andere zijn bewerkt (zoals de Rolex style ringen met een geribbelde zijkant) en weer andere zijn voorzien van edelstenen.

Platina heren trouwring

Een bruiloft aan het plannen? Grote kans dat jullie binnenkort trouwringen uitzoeken. Overweeg dan zeker een platina heren trouwring. Vanwege de hierboven beschreven eigenschappen is platina het perfecte edelmetaal voor een heren trouwring. Al jarenlang is platina een populaire keuze voor exclusieve verlovingsringen en trouwringen. In onze collectie trouwringen kan je zowel een gladde als een bewerkte platina heren trouwring bestellen.

Bijzondere vingerafdruk ring platina

Een wel heel bijzondere ring is er één met een vingerafdruk. Bijvoorbeeld met die van je zoontje, dochtertje, partner, vader of moeder. Het design van de Lars ring (met rechthoekige bovenplaat) en de Levi ring (met ronde bovenplaat) maken het mogelijk om in de bovenplaat een vingerafdruk te graveren. Deze ringen kunnen we vervaardigen in zilver, witgoud of platina. De vingerafdruk maak je thuis en stuur je op, waarna onze goudsmeden hem nauwkeurig met laser in het platina graveren, of deze in het platina gieten. Een vingerafdruk ring platina dragen mannen meestal om hun pink. Een pinkring dus om nooit meer af te doen; zo draag je iemands meest persoonlijke afdruk altijd bij je.

Zegelringen in zilver, witgoud of platina

Naast de platina heren trouwring en de vingerafdruk ring platina, hebben we ook platina zegelringen in onze collectie. Laat ze maken in goud, witgoud of platina! Kleren maken de man, maar met een authentieke zegelring van platina maak je pas écht een statement. Laat graveren wat je wil; je initialen, een monogram, het familiewapen… Een gediplomeerd graveur plaatst jouw ontwerp in de ring.

DiamondsByMe; ontwerp je eigen herenring

Een platina heren ring bij DiamondsByMe bestellen geeft je verschillende garanties. Zo leveren we onze platina heren ringen voor een prijs die je nergens anders tegenkomt. Hoe dit kan? Wij hebben geen voorraad; onze goudsmeden maken de ring van zilver, witgoud of platina pas nadat jij hem hebt gepersonaliseerd en besteld. Al binnen twaalf werkdagen krijg je hem gratis thuisbezorgd. Mocht de ring toch niet naar wens zijn, dan kan je hem gewoon retourneren.

Elke dag weer is ons team met designers en goudsmeden bezig om nieuwe ontwerpen toe te voegen aan onze collectie platina heren ringen. Heb je een idee van een ontwerp, maar vind je deze herenring nergens? Vraag ons dan om een offerte voor het maken van deze speciale heren ring. Wedden dat we je versteld doen staan?