010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Rosé gouden heren ringen

Zegelringen
Zegelringen
Rolex stijl
Rolex stijl
Monogram
Monogram
Fantasie
Fantasie
Filteren
Geselecteerde filters Rose goud ',
Een uniek sieraad voor ieder budget
Levenslange garantie
Wat denkt u van een mooie gravure?
Kies uit een scala aan ringstijlen, van rolex ringen tot zegelringen!

Heb je ooit wel eens rosé gouden heren ringen overwogen? Veel mannen gaan vrijwel automatisch voor zilver of goud. Daar is absoluut niets mis mee, maar rosé goud vormt wel een prachtige, stijlvolle afwisseling.

De betekenis van rosé goud

Roségoud is sterk in opkomst onder mannen. Pantone riep de kleur in 2016 al uit tot kleur van het jaar en fabrikanten als Apple leveren tegenwoordig hun gewilde producten in deze kleur. Je ziet ook steeds meer mannen met roségoud en daarom willen wij een lans breken voor rosé gouden heren ringen.

De betekenis van roségoud is zeer fraai. Deze kleur goud werd relatief laat populair, pas in de 19de eeuw. Destijds was (geel)goud uiteraard al zeer gewild. In relatief korte tijd heeft roodgoud een plekje weten te bemachtigen als wellicht wel sjiekste vorm van goud, kijkend naar de manier waarop het gedragen wordt. Het is aan de befaamde Carl Fabergé te danken dat ook rosé gouden heren ringen tegenwoordig zo populair zijn: hij gebruikte namelijk als eerste een samenstelling van goud en koper in zijn wereldberoemde eieren en juwelen die hij voor de Russischs tsaars ontwierp. Hierdoor werd roségoud al snel hét toonbeeld van luxe en welvaart. Dit floreerde in de jaren twintig van de vorige eeuw, maar niet veel later verloor roségoud - in elk geval onder heren - weer sterk aan populariteit. Tegenwoordig is het echter weer helemaal terug. Veel mannen zien roségoud alsnog stijlvoller en ingetogener dan geelgoud.

Een combinatie van rosé goud en geelgoud is zeker mogelijk

Hoewel er misschien een beetje een strijd gaande is tussen roségoud en geelgoud, kan juist de combinatie van deze twee kleuren heel erg mooi zijn. Klassiek met modern: het zorgt voor een onderscheidend voorkomen. Een mannenring van rosé goud kan dan ook zeker worden afgewerkt met geelgoud. Mocht je je partner willen verrassen, kan er ook een bijpassende gouden damesring worden ontworpen.

Een rosé gouden zegelring: klassieker met een twist

De zegelring is natuurlijk dé herenring bij uitstek. De klassieke zegelring is vaak van goud, maar een roségouden zegelring is een prachtige variatie: een klassieker met een twist die perfect aansluit bij de hedendaagse, modieuze man. Hij is draagbaar, exclusief en onderscheidend. Wij bieden je de mogelijkheid om een zelf te kiezen gravure in de lagensteen te plaatsen, bijvoorbeeld initialen, een (familie)wapen of monogram. Hiermee maak je jouw ring extra persoonlijk. Hier lees je meer over de mogelijkheden van de gravures.

Hoe wij je van dienst kunnen zijn

Heb jij interesse in rosé gouden heren ringen en ben je op zoek naar een exemplaar? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Allereerst omdat onze ervaren edelsmeden hun vak als geen ander verstaan en louter werken met de beste kwaliteit edelmetalen. Zij vervaardigen ringen volgens het oude ambacht, met behulp van de nieuwste technieken. Omdat wij het hele proces in eigen huis beheren en geen gebruik maken van derde partijen, kunnen wij jouw mannenring van rosé goud zeer scherp aanbieden. Daarbij heb je naast de garantie van de beste kwaliteit en de scherpste prijs ook altijd de zekerheid dat wij werken met eerlijke materialen.

In ons assortiment vind je talloze verschillende rosé gouden heren ringen: klassiek, modern en met of zonder steen. Gebruik onze configurator om jouw ideale ring samen te stellen. Lukt dit niet en ben je op zoek naar iets zeer specifieks? Wij kunnen jouw ring helemaal op maat vervaardigen. 100% uniek. Je kunt jouw ontwerp door ons laten uitwerken of samen met ons zorgen voor een ontwerp. Ben je op zoek naar een zeer persoonlijke ring, dan is het mogelijk om een prachtig persoonlijk element hierin te laten verwerken, zoals een vingerafdruk of hartslag. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor je klaar.