Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Rosé gouden creolen

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Creool ', Rose goud ',
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Rosé gouden creolen of oorringen vind je bij DiamondsByMe volop. Eigenlijk durven we wel te stellen dat je bij ons het perfecte paar vindt. Want al onze rosé gouden creolen perfectioneer je in onze configurator. Je stelt ze helemaal naar jouw smaak samen door tussen vijf edelmetalen en zeventien edelstenen te kiezen. Jouw ontwerp vervaardigen we hierna met liefde in ons atelier in Nederland.

Waarom creolen of oorringen?

Oorbellen. Je hebt ze als oorknopjes en oorhangers. Maar ook zijn daar de oorringen. In sieradenland worden deze laatste ook wel aangeduid als creolen. Het zijn ringvormige oorbellen met een vaste vorm. Meestal hebben deze oorbellen een scharniertje aan de onderkant om het indoen makkelijker te maken. Waarom creolen onze favoriet zijn? Ze zijn speels en hebben op een elegante manier genoeg ‘body’. Perfect voor naar je werk, maar ook voor naar een feestje.

Onze oorbellen kan je in het zilver, platina en goud bestellen. En zoals je misschien al weet is goud er in drie kleuren: wit, geel en rood. Dit edelmetaal krijgt haar uiteindelijke kleur door de toevoeging van bijzet metalen. Zo krijgt geelgoud haar kleur door het toevoegen van zilver en koper, en krijgen rosé gouden oorringen hun rood-roze kleur door de toevoeging van koper. Hoe dan ook, het maakt dat rosé gouden creolen perfect staan bij je rosé gouden horloge, armbanden of ringen.

Combinatie rosé goud geelgoud

Omdat de meeste oorringen een scharnier hebben, is het mogelijk om bij jouw rosé gouden creolen te gaan voor twee kleuren goud; bijvoorbeeld een combinatie rosé goud geelgoud. Dit maakt jouw rosé gouden creolen extra speciaal! Of dit bij jouw gekozen oorbellen mogelijk is, zie je in de configurator. Als het kan, zie je – naast de optie ‘metaal’ – ook een optie ‘deel 2’. Dit deel omvat het gedeelte van het model wat in kleur aangepast kan worden. Je kan dus kiezen voor een paar rosé gouden creolen waarbij de ene kant roodgoud is en de andere kant geelgoud. En probeer ook eens de combinatie van rosé goud witgoud uit; zo’n combinatie maakt dat je oorbellen ook matchen met je zilveren sieraden.

Rosé gouden creolen als cadeau

Onze collectie rosé gouden creolen is gevarieerd. Sommige oorbellen zijn egaal en glad. Andere zijn juist helemaal bezet met steentjes. Voor welk type je ook gaat, dit type oorbellen vormen een perfect cadeau voor meisjes en vrouwen – jong en oud. Rosé goud is namelijk een modekleur die de afgelopen jaren steeds populairder werd. Inmiddels heeft rosé goud echt een plekje veroverd in sieradenland. Met een paar rosé gouden creolen zit je dus altijd goed.

Rosé gouden creolen met diamant

Naast gladde en bewerkte rosé gouden creolen, hebben we ook oorringen met edelstenen in onze collectie. Bij deze rosé gouden creolen hangt er een bedel aan de oorbel. Dit maakt dat oorringen met edelsteen echte eyecatchers zijn vooral als ze bezet zijn met diamant. De bedels – of hangers – zijn er in verschillende vormen. Bijvoorbeeld als entourage oorhangers met wel acht edelstenen per oorbel! En ook hebben we oorringen met een ovale edelsteen die rondom helemaal bezet is met steentjes. De Barbar 2 is hier een voorbeeld van. Je kunt een paar oorringen met edelsteen dus net zo exclusief maken als je wil.

Rosé gouden creolen, of toch witgouden?

Geen rosé gouden creolen, maar witgouden creolen? Of geelgoud of platina? Ook in een andere kleur kan je ze online bestellen bij DiamondsByMe. Op elke pagina met rosé gouden creolen kan je in de configurator aanpassingen doen. Verander het edelmetaal, de kleur van het metaal, de grootte van de steen… Net zo lang tot jij tevreden bent. Pas hierna gaan onze goudsmeden voor jou aan de slag. Wel zo fijn om te weten is dat je altijd een zichttermijn van zestig dagen hebt. Dus blijken de rosé gouden creolen toch niet jouw ding, dan kun je ze - mits ongedragen- gewoon retourneren.