Alliance Ringen | Verlovingsringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Alliance ringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Alliance ',
Stel online de ultieme verlovingsring samen
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Stel online de ultieme verlovingsring samen

Ben je van plan binnenkort de volgende stap te nemen, en je partner ten huwelijk te vragen? Dan wil je natuurlijk je geliefde verrassen met een prachtige verlovingsring.

Een alliance diamanten ring zal zeker in de smaak vallen. De rijring verlovingsring is niet alleen een goede keuze vanwege de chique look, maar ook vanwege het symbolische karakter. De stenen die erin verwerkt worden staan symbool voor jullie mooie herinneringen. De herinneringen die jullie al gemaakt hebben, maar ook welke nog gaan komen.

Met de alliance ring kun je vele kanten op. Kies voor een moderne ring, een fantasie ring of voor een verlovingsring met Vintage look.

DiamondsByMe heeft het grootste aanbod exclusieve verlovingsringen, welke je bovendien geheel naar eigen wens kunt laten vervaardigen.

Ontwerp uw alliance verlovingsring

Bij DiamondsByMe kun je een keuze maken uit de afgebeelde collectie alliance verlovingsringen. Kies je eigen kleur wat betreft het goud en de steen, zo is hij er in geelgoud, witgoud en bijvoorbeeld platina of een combinatie van deze edelmetalen. Ook de steengrootte kun je zelf bepalen.
Maar het is natuurlijk extra bijzonder om persoonlijke sieraden te laten creëren. Kies hierbij voor de passionele goudsmeden van DiamondsByMe. Met onze jarenlange ervaring dienen wij je van een betrouwbaar advies, en helpen we je om dit moment nóg specialer te maken.

Passie voor het ambacht

De goudsmeden van DiamondsByMe hebben passie voor hun ambacht. Hierdoor zijn wij ook in staat je van het beste advies te dienen, en wordt jouw verlovingsring iets unieks.
Laat je je verlovingsring ontwerpen, dan maken de tekenaars van DiamondsByMe een 3D-tekening voor je. Wil je graag een idee hebben van hoe de ring er in werkelijkheid uit gaat zien, dan kun je kiezen voor een dummy welke gemaakt is met onze 3D-printer.
Wil je je ontwerp aangepast hebben, dan is dit geen enkel probleem.

Een verloving is natuurlijk iets heel speciaals en persoonlijks, en DiamondsByMe sluit hier naadloos op aan met de persoonlijke benadering. Wij streven ernaar jouw exclusieve verlovingsring geheel naar jouw wensen te creëren.

Bijzondere verlovingsringen op Fair trade wijze vervaardigd

Onze unieke verlovingsringen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met de beste edelmetalen en stenen. Wij werken volgens de Fairtrade code van de RJC. Dit staat voor Responsible Jewellery Council. Dit betekent dat wij op een verantwoorde manier ondernemen, en dat alle producten op eerlijke wijze zijn ingewonnen.

Kies voor de unieke alliance verlovingsringen van DiamondsByMe. Een tastbaar teken van herinneringen.