Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Witgouden ringen met robijn

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Witgoud ', Robijn ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Verras haar met een zelf ontworpen design
Witgouden ringen met robijn

De robijn staat bekend als een edelsteen met een diepe rode kleur die ook wel bloedrood genoemd wordt. De steen is uitstekend voor het opladen van de energie niveaus en kan uw geest stimuleren om positiever en zelfverzekerder in het leven te staan. Witgoud is het ideale materiaal om de rode kleur van de robijn de versterken. Het glanzende witte metaal zorgt voor een clean cut en geeft de robijn een mooie vorm waardoor uw ring een prachtig sieraad wordt.

De opvallende kleur van de robijn is erg modieus en doet denken aan prachtige rode bont, nagels en lippenstift. Wilt u het hart van een bijzondere vrouw veroveren? Geef haar een mooie prachtige witgouden ring met een robijn als middelpunt. Laat deze vervolgens bezetten met prachtige diamanten zodat de ring kan dienen als het middelpunt van de belangstelling. De robijn is namelijk de ultieme edelsteen voor in een sieraad van de modebewuste vrouw.

Een goed ontwerp is het halve werk en hier helpen u daarom graag bij. DiamondsByMe biedt u daarom de mogelijkheid om te kiezen uit robijnen in verschillende vormen. Maak tevens een keus uit verschillende kleuren witgoud zodat u de perfecte witgouden ring met robijnen bezetting kunt ontwerpen.