Witgouden robijn ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Witgouden ringen met robijn

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Robijn ', Witgoud ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gegarandeerd de laagste prijs
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Witgouden ringen met robijn

De robijn staat bekend als een edelsteen met een diepe rode kleur die ook wel bloedrood genoemd wordt. De steen is uitstekend voor het opladen van de energie niveaus en kan uw geest stimuleren om positiever en zelfverzekerder in het leven te staan. Witgoud is het ideale materiaal om de rode kleur van de robijn de versterken. Het glanzende witte metaal zorgt voor een clean cut en geeft de robijn een mooie vorm waardoor uw ring een prachtig sieraad wordt.

De opvallende kleur van de robijn is erg modieus en doet denken aan prachtige rode bont, nagels en lippenstift. Wilt u het hart van een bijzondere vrouw veroveren? Geef haar een mooie prachtige witgouden ring met een robijn als middelpunt. Laat deze vervolgens bezetten met prachtige diamanten zodat de ring kan dienen als het middelpunt van de belangstelling. De robijn is namelijk de ultieme edelsteen voor in een sieraad van de modebewuste vrouw.

Een goed ontwerp is het halve werk en hier helpen u daarom graag bij. DiamondsByMe biedt u daarom de mogelijkheid om te kiezen uit robijnen in verschillende vormen. Maak tevens een keus uit verschillende kleuren witgoud zodat u de perfecte witgouden ring met robijnen bezetting kunt ontwerpen.