Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Witgouden ringen met blauw topaas

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Witgoud ', Blauwe topaas ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Levenslange garantie
Levenslange garantie
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Witgouden ringen blauw topaas

Blauw topaas is een ideale edelsteen. De steen beschikt over een goede hardheid en een prachtige blauwe kleur, die in combinatie met witgoud, dient als de perfecte kleuren voor uw sieraad. Hoe dieper de blauwe kleur van een blauw topaas, hoe waardevoller de steen.

Een topaas wordt ook vaak gebruikt voor in kristallen omdat deze de blauwe kleur laten schitteren. Een mooie combinatie voor een ring is witgoud met als middensteen een topaas met daaromheen kleine diamanten.

Stel een blauw topaas bloot aan het zonlicht en u zult versteld staan van de verzameling blauwe tinten die te zien zullen zijn in uw ring. Een prachtige mengeling van hemelblauwe kleuren met nuances van een helderblauwe oceaan. Wij zijn zelf erg gecharmeerd van deze edelsteen. Hij is niet al te opvallend maar zijn diepe kleur zal zeker indruk maken.

Met onze configurator bent u vrij om een sieraad te ontwerpen met de edelstenen en kleuren goud welke u mooi vind. Iedere ring heeft gemiddeld 1400 variaties in zich dus iedere ring is uniek. Iedere ring wordt bij een bestelling met de hand vervaardigd door onze goudsmeden in eigen atelier. Iedere goudsmid is dan ook zelf verantwoordelijk voor een ring.