Witgouden aquamarijn ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Witgouden ringen met aquamarijn

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Aquamarijn ', Witgoud ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Witgouden ringen aquamarijn

Bent u op zoek naar een mooie gouden ring die wit van kleur is? Een ring van witgoud is dé oplossing! Witgouden ringen zijn tijdloos, klassiek en erg populair onder verlovingsringen en trouwringen. Diamondsbyme gebruikt enkel witgoud die palladium als bijzet heeft. Hierdoor heeft u langer plezier van uw mooie witgouden ring. Door de toevoeging van palladium, verkleurt uw ring van witgoud niet. Tevens heeft u ook geen last van allergieën

Goud is een prachtig edelmetaal wat al sinds het verre verleden gebruikt wordt voor sieraden. Niet voor niets wordt er gezegd “met goud geef je aan dat je van elkaar houdt”.

Een ring van wit goud met aquamarijn is het ideale cadeau voor diverse gelegenheden, zoals een liefdesverklaring, trouwdag of jubileum. Ook is een witgouden ring erg populair als verlovingsring of trouwring.

Uw witgouden ring maakt u exclusief en uniek met een waterblauwe aquamarijn. Deze “koning van de edelstenen” zorgt ervoor dat uw ring van witgoud net dat beetje extra’s krijgt. Gaat u toch liever voor een andere kleur blauw? DIamondsbyme adviseert u dan te kijken bij de edelsteen Blue Topaz.