Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Ringen met roze saffier

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Roze saffier ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Levenslange garantie
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Een uniek sieraad voor ieder budget
Ringen met roze saffier

Ringen met roze saffier zijn op dit moment erg trendy en gewild. De edelsteen roze saffier is prachtig in combinatie met verschillende edelmetalen. De roze saffier is een steen die ook in andere kleuren verkrijgbaar is. De blauwe kleur is de meest bekende kleur, maar ook de roze kleur is populair! Welke dame is er nu niet gek van roze.

De saffier is een steen die tot de korund familie behoort en die, behalve in rood, in alle kleuren verkrijgbaar is. Saffieren in andere kleuren noemen wij vaak fancy saffieren waarbij de kleur blauw de meest bekende kleur is.

Wilt u een roze edelsteen dan is de edelsteen van saffier een van de mooiste. Zijn heldere roze kleur is ongeëvenaard. Combineer hem met andere edelstenen uit de korund familie en u heeft een unieke ring.

Een van de meeste bekende verlovingsringen met saffier is die van Kate Middleton en Princess Diana. Op zoek naar een ander edelmetaal of ander sieraad? Neem een kijkje op onze website en laat u betoveren door al het moois! Bekijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige kleuren combinatie van goud met zwart bij onze gouden ringen met zwarte diamant