Gouden zwarte diamant ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Gouden ringen met zwarte diamant

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Zwarte diamant ', Goud ',
Levenslange garantie
Een uniek sieraad voor ieder budget
Verras haar met een zelf ontworpen design
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gouden ringen Zwarte Diamant

Een zwarte diamant is een mysterieuze steen en zijn diepe zwarte kleur past perfect in sieraden. De zwarte kleur wordt gevormd door alle insluitsels waardoor je niet meer door de steen heen kunt kijken en hij een diep zwarte kleur krijgt. Omdat diamant de hardste edelsteen is zijn diamantslijpers in staat om deze perfect te polijsten waardoor de diamant een ongelooflijke glans krijgt die in principe bijna krasvast is. Vaak worden de stenen nog extra behandeld om ze een nog diepere kleur te geven.

Een zwarte diamant heeft net als de kleurloze diamant een hardheid van 10 op de schaal van Mohs. Deze mysterieuze steen is tot op heden maar op twee plaatsen op aarde gevonden: in het noordoosten van Brazilië en de Centraal-Afrikaanse Republiek, ver van de vindplaatsen van andere diamanten.

De laatste jaren is het steeds meer een trend geworden om zwarte diamanten te dragen. Actrice Carmen Electra heeft zelfs een zwarte diamant in haar verlovingsring zitten. Mede door het prijsverschil met een transparante diamant is het erg interessant om een zwarte diamant aan te schaffen. Ben jij net als Carmen op zoek naar een mooie gouden ring met een zwarte diamant? Kijk dan snel naar ons aanbod!