Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Rosé gouden ringen met peridoot

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Rose goud ', Peridoot ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Rosé gouden ringen Peridoot

Peridoot staat bekend om zijn prachtige intens groene/olijfgroene kleur. Wanneer je deze steen draagt val je direct op en daarom wordt deze steen de zonnesteen genoemd. Daarnaast is de peridoot perfect te combineren met trendy kleding. De peridoot is de geboortesteen voor de maand augustus en hoort dus bij de sterrenbeelden Leeuw en Maagd. Onz stenen zijn perfect van kleur en hebben een perfect slijpsel waardoor ze prachtig schitteren.

Peridoot wordt onder andere gevonden in Amerika, Pakistan, Burma en Brazilië. De meest grote en mooie gevonden peridoot steen weegt 301 karaat. De groene kleur van de steen wordt gevormd door ijzer sporen in de steen.

Aan peridoot worden vele helende en magische krachten toegewezen. Zo zou de steen je moeten beschermen tegen nachtmerries en het boze oog. Vroeger vermaalden ze de peridoot tot poeder en dronken ze het op als medicijn. Het zou je dan helpen tegen astma en koorts.

Door zijn mooie groene kleur is de peridoot goed te combineren met zowel goud, witgoud, zilver, platina et cetera. Een van onze favoriete combinaties is de peridoot met rosé goud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rosé gouden ring. Deze combinatie is anders dan standaard en daarom prachtig en opvallend. Dit staat vooral mooi bij een huid met een neutrale ondertoon.