Roodgouden dames ringen ontwerpen

Ontwerp je roodgouden ring online voor de beste prijs

Rosé gouden ringen

Ringen in het edelmetaal rosé goud zijn een trend in de modewereld. Ook de specialisten van DiamondsByMe zijn allemaal groot fan van de kleur rosé goud. Rosé goud is een echte musthave binnen de modewereld en ook dit seizoen niet meer weg te denken!

DiamondsByMe heeft een groot assortiment ringen in verschillende stijlen zoals klassiek, trendy en design in haar assortiment. De mooie kleur van rosé goud is goed te combineren met andere kleuren goud. Vooral witgoud met rosé goud in combinatie met bruine diamant is onze favoriet.. Alhoewel de kleur een trend is, verwachten wij dat deze nog lang mee zal gaan.

Via onze website kunt u uw eigen rosé gouden ring ontwerpen. Wij bieden u verschillende modellen ringen aan die u kunt samenstellen met verschillende edelstenen. Zo kunt u kiezen uit de edelstenen amethist en saffier. U heeft de keuze uit wel 14 edelstenen. Neem gauw een kijkje en laat u verrassen. Uw eigen ontworpen ring heeft de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ieder sieraad wordt in ons eigen atelier vervaardigd op het moment van een bestelling. Zo bent u verzekerd van een unieke ring.

Liever een ander edelmetaal? Ook dit is mogelijk! DiamondsByMe heeft een ruim assortiment in zilver, goud, platina of bicolor.