Rosé gouden topaas ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Rosé gouden ringen met blauw topaas

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gegarandeerd de laagste prijs
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Rosé gouden ringen Blauw Topaas

Blue topaz is de kleur van de maand april. In deze periode is de lente in de bloei en tijdens dit seizoen is rosé goud een mooie kleur om te dragen. Combineer deze twee elementen met elkaar en samen heeft u een prachtige rosé gouden ring met blue topaz die u het hele jaar door kunt dragen.

Blue topaz beschikt over een goede hardheid en een prachtige blauwe kleur, die in combinatie met rosé goud, dient als een combinatie van unieke kleuren voor in uw sieraad. Hoe dieper de blauwe kleur van uw Blauw Topaas, hoe waardevoller de steen en dus uw rosé gouden ring. Een ring die u altijd uit uw sieradendoos kunt halen om te dragen wanneer u even inspiratieloos bent. Deze klassieker is een echte accessoire die niet in uw collectie mag ontbreken

Heeft u een eigentijdse kijk op de rosé gouden ringen met blue topaz? DiamondsByMe geeft u graag de mogelijkheid om deze visie tot werkelijkheid te brengen. Ontwerp bij ons namelijk uw eigen rosé gouden ring en kies voor een blue topaz edelsteen met de kleurdiepte die het best bij u past. U kunt uw rose gouden ring ook laten bezetten met andere stenen en diamanten om uw eigen stempel te drukken op uw sieraad.