Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Ringen met robijn

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Robijn ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Verras haar met een zelf ontworpen design
Levenslange garantie
Een uniek sieraad voor ieder budget

De robijn heeft een lange geschiedenis als versiering voor sieraden. De oude Grieken, Egyptenaren en Romeinen begonnen deze zeldzame edelstenen voor het eerst te gebruiken voor hun sieraden. De robijn wordt ook wel de steen des levens genoemd, maar in onze huidige tijd staat de robijn meestal bekend als de steen van de liefde. Dat is nauwelijks verrassend met zijn diepe kleur, variërend van rozerood tot warm diep bloedrood. Feit is, dat een robijn rode ring iets buitengewoons is. Niet alleen vanwege de warme rode kleur, maar ook vanwege de zeldzaamheid. Diamanten, hoewel zeldzaam, zijn meestal gemakkelijker te vinden dan robijnen.

Een van de dingen waar we bij DiamondsByMe trots op zijn, is het feit dat alle edelstenen die we gebruiken, afkomstig zijn van conflictvrije mijnen. Onze steenkopers doen alleen zaken met erkende edelsteenleveranciers. U kunt dus gerust zijn, wetende dat uw robijn ring is gemaakt met echte robijnen en het feit dat er geen mensen zijn geschaad die de stenen hebben ontgonnen.

Geboortesteen ringen

Naast de titels 'stone of life' en 'stone of love' is de robijn ook het symbool voor degenen die in juli zijn geboren. Als u zelf in juli bent geboren of een ring wilt kopen voor een dame die in juli is geboren, dan is de robijn perfect. Als je meer wilt weten over geboortestenen, dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen in onze kennisbank. Of als u onze collectie geboortesteenringen wilt bekijken klik dan hier!

Een robijn komt in verschillende soorten kleurtonen. De meest trendy kleur is de rosé rode robijn, terwijl de bloedrode robijn nog zeldzamer is. Bekijk onze collectie met eternity ringen voor mooie aanschuifringen naast je robijnen ring!

Heart Rings

De populaire keuze voor een centersteen zou een ronde diamant zijn. Als u echter op zoek bent naar iets anders, dan moet u misschien onze ringen met robijnen in het hart vorm of ringen met robijn in peer vorm bekijken. De robijn rode hart ring is natuurlijk perfect als u een vleugje symboliek aan uw sieraden toevoegt. En de hartvormige robijn doet zijn naam als de steen van het leven en liefde voor gerechtigheid. We hebben een aantal prachtige ontwerpen beschikbaar, van de moderne, eenvoudige en elegante Lieke Heart-ring tot een traditionele Claddagh ring. Als je het met juwelen wilt zeggen, dan is de Claddagh-liefdesring een uitstekende keuze.

We hebben ook verschillende ontwerpen met een peervormige robijn. Wanneer hij met de bovenkant van de peervorm naar de vingertop wordt gedragen, verlengt het uw vingers optisch, waardoor ze nog eleganter worden.

Ontwerp je eigen Ruby Ring

Zoals we al zeiden, kunt u elke ring op onze website aanpassen aan uw persoonlijke smaak, waardoor deze volledig uniek is. Iets dat nergens anders is gezien. Je ring wordt pas gemaakt nadat deze door u is gekocht. Hij is dus niet afkomstig van een grote voorraad massaproducten, maar wordt met de hand gemaakt.

U hebt niet alleen de absolute vrijheid om uw eigen ring op onze website samen te stellen, we maken ook ringen op maat. Als u een idee hebt van wat u zoekt, laat het ons weten. Samen met u maken we een ontwerp op maat.

Dit werkt als volgt:
  • U stuurt ons een e-mail met uw wensen
  • Een van onze experts neemt contact met u op en stuurt u een schatting
  • Als u dat wenst, zullen onze ontwerpers uw persoonlijk ontwerp gaan tekenen, waarna het naar u wordt verzonden met de uiteindelijke prijs
  • Als u akkoord gaat en de ring bestelt, beginnen onze gespecialiseerde ambachtelijke goudsmeden met het maken van uw ring
  • Uw eigen speciaal ontworpen ring wordt bij u thuis afgeleverd
  • Je draagt je custom ring die DiamondsByMe trots voor je leven heeft gemaakt

Het is zo eenvoudig als dit!

Als je bovendien een 3D-voorbeeld van je eigen ontwerp wilt zien, kun je voor slechts 15 euro een plastic dummyring bestellen om te zien of je de ring, de grootte, de band, enzovoort leuk vindt. Nu is het tijd voor u om onze collectie robijnen te bekijken en samen te stellen naar uw eigen persoonlijke stijl. En binnen de kortste keren zult u uw zelf ontworpen robijnen ring dragen. Een die je een heel leven leuk zult vinden.