Platina peridoot ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Platina ringen met peridoot

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Peridoot ', Platina ',
Levenslange garantie
Levenslange garantie
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Platina ringen met Peridoot

Peridoot staat bekend om zijn prachtige intens groene/olijfgroene kleur. Wanneer je deze steen draagt val je direct op en daarom wordt deze steen de zonnesteen genoemd. Daarnaast is de peridoot perfect te combineren met trendy kleding. De peridoot is de geboortesteen voor de maand augustus en hoort dus bij de sterrenbeelden Leeuw en Maagd. Onze stenen zijn perfect van kleur en hebben een perfect slijpsel waardoor ze prachtig schitteren.

Peridoot wordt onder andere gevonden in Amerika, Pakistan, Burma en Brazilië. De meest grote en mooie gevonden peridoot steen weegt 301 karaat. De groene kleur van de steen wordt gevormd door ijzer sporen in de steen.

Aan peridoot worden vele helende en magische krachten toegewezen. Zo zou de steen je moeten beschermen tegen nachtmerries en het boze oog. Vroeger vermaalden ze de peridoot tot poeder en dronken ze het op als medicijn. Het zou je dan helpen tegen astma en koorts.

Door zijn mooie groene kleur is de peridoot goed te combineren met zowel goud, witgoud, zilver, platina et cetera. Een van onze favoriete combinaties is de peridoot met platina. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een platina ring. Deze combinatie is elegant en smaakvol. Dit staat vooral mooi bij een huid met een koelere ondertoon.