Memoire dames ringen ontwerpen

Ontwerp je memoire ring online voor de beste prijs

Memoire Ring

Het type ring, Memoire, is een bijzondere ring. Een Memoire ring bestaat uit allemaal naast elkaar geplaatste stenen in dezelfde zetting. Bovendien zijn de geplaatste stenen even groot. De stenen worden gezet met pootjes of een railzetting. Een ring die van het begin tot het eind vol is gezet wordt een vol Memoire ring genoemd. Bij half Memoire hebben we het over 3, 5,7 of 9 stenen die naast elkaar zijn gezet. Dit kunnen allemaal prachtige diamanten zijn, maar wat we ook vaak zien is een diamant afgewisseld met een andere edelsteen. Een saffier, bijvoorbeeld. Vaak wordt een dergelijke ring aangekocht, waarbij er ieder jaar een steen wordt bijgezet. Deze ring wordt ook vaak "eternity" genoemd.

De continue lijn van diamanten belichaamt de eeuwige, nooit eindigende liefde. Deze ring is ook erg mooi om naast een trouwring te dragen omdat hij, net als een trouwring, erg vlak is en dus naadloos aansluit aan uw trouwring. Wanneer u uw trouwring tussen twee Memoire ringen plaatst, krijgt uw trouwring meteen een luxe charisma.

Alle type ringen van Diamondsbyme hebben een uitmuntende kwaliteit. Bovendien zijn ze erg betaalbaar. Heeft u meer vragen over type ringen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.