Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden eternity ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Eternity ', Goud ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Levenslange garantie
Een uniek sieraad voor ieder budget
Gegarandeerd de laagste prijs

Gouden eternity ringen zijn geschikt om elke herinnering te vereeuwigen

Het mooiste en krachtigste symbool van eeuwige liefde is de eternity ring. Deze symboliek maakt van de eternity ring dan ook het perfecte cadeau voor een bijzondere gelegenheid, zoals een huwelijksjubileum of ter bevestiging van een liefdesrelatie. Maar ongeacht de gelegenheid, wanneer je iemand een gouden eternity ring cadeau doet vereeuwig je gegarandeerd de speciale herinnering die jullie samen delen.

Kies voor vol rond diamant of tot de helft

Oorspronkelijk is een eternity ring bezet met diamanten rondom de volledige omtrek van de ring, maar je kunt er ook voor kiezen om de ring slechts voor de helft te laten bezetten met diamanten. In dit geval spreken we niet van een eternity ring, maar van een 'alliance ring'. De keuze hangt onder andere af van je smaak, maar heeft ook nog een andere belangrijke factor waarmee je rekening dient te houden. Dat is namelijk de mogelijkheid tot het wijzigen van de ringmaat. Bij een ring met een volronde bezetting is het namelijk niet mogelijk om de maat van de ring later nog aan te passen. Dit in tegenstelling tot een alliance ring, waarbij de ringmaat later nog wel door een goudsmid gewijzigd kan worden.

Stel je gouden eternity ring samen voor jouw budget

We begrijpen heel goed dat iedere persoon zijn of haar eigen budget heeft, en daarom is het bij ons mogelijk om jouw eigen ring volledig zelf samen te stellen met onze handige configurator. Zo bepaalt de keuze voor volronde diamanten eternity ringen of ringen die halfrond bezet zijn al een groot deel van de prijs, en ook de afmeting van de diamanten is hierin bepalend. Daarnaast kun je bovendien ook nog kiezen of je voor echte diamanten gaat, of voor lab grown diamanten. Lab grown diamanten zijn met het blote oog niet van echt te onderscheiden, maar kunnen enkel met speciale apparatuur herkent worden. Ze zijn daarom net zo echt en net zo mooi als de natuurlijke variant, maar wel een stuk betaalbaarder.

Dan is er nog de mogelijkheid om prachtige edelstenen te laten verwerken in de ring, om zo een beetje meer kleur, speelsheid en karakter aan het sieraad te geven. Een saffier eternity ring is hier een prachtig en elegant voorbeeld van. De uiteindelijke prijs zal dus ook afhankelijk zijn van het soort edelsteen dat je kiest, gezien de ene edelsteen nu eenmaal kostbaarder is dan de andere.

Tot slot is er ook nog de keuze uit de goudsoort van de ring. Niet alleen het goudgehalte is hierin van belang, maar er is ook een keuze te maken uit geelgoud, roségoud of een witgouden eternity ring. Zelfs het combineren van verschillende kleuren goud behoort tot de mogelijkheden. Op al deze manieren kun je dus een unieke en persoonlijke gouden eternity ring laten maken, en heb je ook nog eens invloed op de uiteindelijke prijs.

Aanschuifring vs eternity ring

De eternity ring is in feite een multifunctionele ring, met als kenmerk dat deze op verschillende manieren gedragen zou kunnen worden. Wanneer je de ring wilt dragen als aanschuifring, dan is een ring met een mooie gladde rand natuurlijk het meest geschikt. Een echte aanschuifring is daarom altijd zo ontworpen dat deze mooi aansluit op de ring die ernaast wordt gedragen, terwijl de ontwerpen van sommige eternity ringen hier iets minder geschikt voor zijn. Een onregelmatige rand zal immers zorgen voor open ruimte tussen beide sieraden. Dergelijke eternity ringen zijn dus meer bedoeld om op zichzelf te dragen.

Leuke momenten om je herinneringen in een gouden eternity ring te verwerken

Een gouden eternity ring geef je natuurlijk niet zomaar, maar is echt een juweel dat hoort bij een speciale gelegenheid. Omdat het erg leuk is om deze specifieke herinnering terug te laten komen in de ring, hebben we een paar mooie voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

  • Verwerk één of meerdere geboortestenen in de ring bij een verjaardag of geboorte.
  • Kies het aantal stenen dat correspondeert met het aantal jubileumjaren van een huwelijk.
  • Ga bij vriendschapsringen voor overeenkomstige stenen, zodat je twee identieke ringen hebt als symbool van jullie eeuwige vriendschap.