Gouden topaas ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Gouden ringen met blauw topaas

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Blauwe topaas ', Goud ',
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Een uniek sieraad voor ieder budget
Levenslange garantie
Gouden ringen met blauw Topaas

Op zoek naar een gouden ring met een mooie transparante en kristalheldere edelsteen? Dan is een gouden ring met blauw topaas dé perfecte edelsteen voor u!

De mooie zeekleurige edelsteen topaas is een van de meest gebruikte edelstenen van de laatste tijd. Grote merken die veel met edelstenen werken hebben altijd deze edelsteen in hun assortiment. De zachte kleur leent zich perfect om te combineren met andere edelstenen. Onze configurator geeft u de volledige controle om zelf de perfecte combinatie te ontwerpen.

U heeft de keuze naast blauw topaas om te combineren met 13 andere edelstenen. Uw ring kan in verschillende metalen worden uitgevoerd zoals geel-goud en witgoud of zilver. Zo heeft u de volledige vrijheid om een unieke ring samen te stellen met blauw topaas. Wij hebben geen voorraad en maken iedere ring volledig met de hand in ons eigen atelier. Dit maakt van uw ring een bijzondere ring.

Een ring van goud is het ideale cadeau voor diverse gelegenheden, zoals een liefdesverklaring, trouwdag of jubileum. Lukt het niet om de perfecte combinatie te vinden neem dan contact met ons op, ons team van designers staat voor u klaar.