Gouden dames ringen met amethist ontwerpen

Ontwerp je gouden ring met amethist online voor de beste prijs

Gouden ringen met Amethist

Zijn paarse kleur is even uniek als verleidelijk. De Amethist is een prachtige edelsteen voor in een gouden ring. Er wordt gezegd dat de drager van de Amethist wordt beschermd tegen het kwaad en alleen maar voorspoed zal kennen. De steen is van unieke symbolische waarde en een goede keuze om te verwerken in een stijlvolle gouden ring.

De schittering van de Amethist is prachtig wanneer deze in daglicht verschijnt. De steen Configureert tevens een prachtig palet van verschillende lavendel tinten die allen gevangen worden in uw ring. Uw gouden ring krijgt hierdoor een adembenemend uiterlijk. Combineer uw amethist edelsteen met andere edelstenen zoals saffier om een unieke ring te creëren met onze configurator.

De veelzijdigheid van de Amethist geeft u de mogelijkheid om verschillende keuzes te maken voor stenen en diamanten in andere kleuren omdat de steen zich gemakkelijk aanpast aan de omgeving. U kunt iedere ring aanpassen voor de kleur van het goud en bij een heleboel ringen kunt u zelf ook nog de grootte van de edelsteen zelf bepalen. Zo Configureert u een unieke ring. Iedere ring wordt geheel met de hand vervaardigd zodra wij een bestelling ontvangen. Zo is iedere ring dus een eigen meesterstuk van onze goudsmeden.