Gouden Oorhangers | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe | Beste prijs

Gouden oorhangers

Oorstekers Oorstekers
Oorhangers Oorhangers
Creolen Creolen
Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Klassiek Klassiek
Modern Modern
Filteren
',
Geselecteerde filters Goud ', Oorhanger ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen

Gouden oorhangers. Je kunt er alle kanten mee op. Of je nu van witgoud, geelgoud, platina of rosé goud houdt. Er zijn zelfs oorhangers met twee kleuren goud! Bij DiamondsByMe hebben we dan ook een grote collectie met de mooiste ontwerpen. Elk paar gouden oorhangers kan je zelf personaliseren. Zo maak je stap voor stap oorbellen die helemaal naar de smaak van jou of je partner zijn. Onze goudsmeden vervaardigen ze met liefde. Dit doen ze in ons eigen atelier in Nederland, waar we werken met de modernste technieken.

De gouden oorhangers die we bij DiamondsByMe vervaardigen zijn van negen, veertien of achttien karaats goud. Je kan hierin zelf een keuze maken. Hoe hoger het getal, hoe puurder het goud. Maar ook: hoe hoger de prijs. Om de keuze iets makkelijker te maken is het goed om te weten dat in Nederland zo’n negentig procent van de sieraden gemaakt wordt van 14 karaats goud. Ga je naar 18 karaat, dan spreek je echt over exclusieve oorbellen. Natuurlijk kunnen we je altijd helpen bij deze keuze. Goed om te weten is dat de waarde van goud redelijk vast is. Ook roest of verkleurt dit edelmetaal nooit. Jouw gouden oorhangers blijven dus altijd mooi en behouden ook altijd hun waarde.

Oorhangers goud: twee kleuren goud

Wist je dat goud er in meerdere kleuren is? Het meest bekend is natuurlijk geelgoud. Maar hiernaast bestaat goud ook in de kleuren wit en rood. Rood goud is ook wel bekend als rosé goud. Het goud krijgt haar rood-roze kleur door de toevoeging van koper. Net als geelgoud, kies je bij de kleuren witgoud en roodgoud voor het gehalte karaat. Hoe hoger dit getal, hoe puurder en duurder het sieraad. Extra bijzonder is dat sommige gouden oorhangers zelfs twee kleuren goud in één ontwerp combineren. Zo’n ontwerp maakt het mogelijk om bijvoorbeeld voor geelgoud én witgoud te gaan. Dit is handig als je regelmatig je zilveren en gouden sieraden afwisselt. Zo kan je jouw paar gouden oorhangers overal bij dragen.

Gouden oorhangers met diamant of een andere edelsteen

Wil je echt een paar unieke oorhangers? Kijk dan eens naar onze gouden oorhangers met edelstenen. Oorhangers met diamant zijn bijvoorbeeld echte eyecatchers. De diamant laat de oorbellen nog meer blinken. Deze combinatie is enorm kostbaar! Natuurlijk kan je ook voor een kleurtje gaan, rood bijvoorbeeld. Het diepe rood van robijnen oorhangers staat klassiek en tijdloos bij gouden oorhangers.

3D-print van jouw gouden oorhangers

Hoe jouw perfecte gouden oorhangers er ook uitzien – bij DiamondsByMe maken we ze met liefde. Ben je toch nog niet helemaal zeker van je ontwerp? Van jouw gekozen diamanten of saffieren oorhangers? Dat snappen we! Daarom printen we graag een 3D-replica voor je. Voor tien euro heb je zo’n kunststof exemplaar van jouw gouden oorhangers in huis. Zo kun je de vorm en grootte in het echt beoordelen. Pas als je écht tevreden bent, gaan wij ze vervaardigen. Zo ga je met een gerust hart voor die zelfontworpen gouden oorhangers.

Oorhangers met collier

Naast gouden oorhangers, hebben we bij DiamondsByMe ook colliers. Dus hoe speciaal is het om voor zo’n sieraden set te gaan? Met goud geef je immers aan dat je van elkaar houdt. Een paar oorhangers met collier is dan ook het ultieme cadeau voor je vriendin, moeder of oma. Al onze gouden colliers bekijk je op onze pagina hangers. Aan de namen van elk collier en elke set gouden oorhangers kun je herkennen of deze twee bij elkaar horen. Natuurlijk helpen we je graag bij het uitzoeken van een set oorhangers met collier.