Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden kettingen

Solitaire
Solitaire
Edelsteen
Edelsteen
Initial
Initial
Hart
Hart
Exclusief
Exclusief
Fantasie
Fantasie
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Goud ',
Ontdek ons brede scala aan kettingen of ontwerp zelf de juiste hanger!
Levenslange garantie
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gegarandeerd de laagste prijs

Een gouden ketting past altijd

Een echt gouden ketting is het ideale sieraad waarmee je jouw outfit compleet kunt maken. Je kunt een gouden ketting met hanger dragen of zonder hanger, het is maar net wat je zelf mooi vindt of wat op dat moment past bij de gewenste uitstraling. Goud is bovendien erg onderhoudsvriendelijk en waardevast. Een gouden ketting kopen als cadeautje is natuurlijk een goede optie omdat het altijd past. Daarnaast luidt het oude gezegde niet voor niets: "Geef goud als je van elkaar houdt." Met andere woorden: een gouden ketting is een aanwinst voor elke juwelendoos. Uiteraard kies je zelf je kleur goud, zo hebben we witgouden kettingen, rose gouden kettingen en platina kettingen in ons assortiment, gebruik onze configurator om uw keuze te maken,.

Gouden ketting met of zonder hanger

Wanneer je een gouden ketting wilt dragen, kun je dit met of zonder hanger doen. De kettingen met hanger zijn vaak rustig omdat de focus op de hanger ligt. Is de ketting slechts een collier dan zie je meer detail. Kies je voor een gouden hanger ketting, dan is er erg veel keus bij DiamondsByMe. We hebben namelijk een zeer uitgebreide collectie gouden kettingen met hanger, er zit gegarandeerd wat voor je tussen. Een kleine greep uit de vele gouden ketting hangers:

  • Gouden ketting hanger met robijn
  • infinity ketting hanger goud met diamant of lab-grown diamant
  • Hanger ketting goud in hartvorm met granaat
  • Letterhangers met jouw initialen of die van een geliefd persoon
  • Hangers in de vorm van een hartje
  • Klassieke solitaire hangers

De lengte van een gouden ketting

Een gouden ketting kopen kan soms best lastig zijn, want welke kettinglengte kun je n u het beste kiezen? Je wil immers niet dat de ketting achteraf veel te lang of te kort blijkt te zijn. Wat de juiste lengte van de ketting is hangt van verschillende factoren af.

Allereerst ligt het natuurlijk aan je postuur. Iemand met een bredere hals zal logischerwijs een wat langer exemplaar nodig hebben dan iemand met een smalle nek. Er zit uiteraard ook een wezenlijk verschil in de breedte van de hals van een man, die van een vrouw of die van een kind. Houdt daarom bij het kopen van een gouden ketting ook rekening met je lichaamslengte. Je kunt hierbij de volgende stelregel aanhouden. Ben je kleiner dan 1.62m, ga dan voor een lengte tussen 40 en 50 centimeter. Ben je tussen de 1.62m en 1.70m, dan is nagenoeg elke kettinglengte geschikt. Ben je groter dan 1.70m, kies dan voor een kettinglengte van minstens 50 centimeter of langer. Ook ligt het eraan of je een hanger aan de ketting wil hangen of juist niet. Meet daarom altijd de lengte van de hanger op en tel deze bij de lengte van de ketting op om erachter te komen tot waar de hanger uiteindelijk valt. Probeer een rekening te houden met het soort kleding dat je draagt en hoe je de ketting wilt hebben. Sommige dragen juist graag de ketting kort of lang.

Koop je de ketting als cadeautje en weet je daarom niet goed welke kettinglengte je het beste kunt kiezen? Houdt voor de zekerheid dan de gemiddelde damesmaat van 45 centimeter aan.

Een bijpassende hanger laten maken

Het komt regelmatig voor dat iemand in het bezit is van een ring of een setje oorbellen die van grote emotionele waarde is, maar waar een bijpassende hanger nog ontbreekt. In dat geval kun je bij ons een gouden hanger met diamant laten maken die prachtig aansluit bij jouw andere sieraden, door deze zelf of samen met één van onze experts te ontwerpen.