Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden oorbellen

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Goud ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Verras haar met een zelf ontworpen design

Gouden oorbellen naar eigen smaak of eigen ontwerp

Oorbellen komen uiteraard in diverse soorten en maten, maar het zijn wellicht wel gouden oorbellen met diamant die het summum vormen. Met deze oorbellen kun je alle kanten op: gouden oorknopjes zijn zeer subtiel, terwijl de meer extravagante exemplaren van goud zich perfect lenen als blikvanger of om een statement mee te maken. Kortom: iedereen die oorbellen draagt, kan op zijn of haar eigen manier genieten van gouden oorbellen. Dat maakt deze oorbellen prachtig om te kopen of om cadeau te doen. Bij ons heb je buitengewoon veel keuze uit gouden oorstekers, creolen of hangers met allerlei soorten stenen. Alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij je ook de mogelijkheid om zelf jouw gouden oorbellen te ontwerpen, welke wij vervolgens voor je vervaardigen.

Gouden oorbellen in alle soorten en stijlen

Weinig sieraden zijn zo veelzijdig als gouden oorbellen. Je hoeft maar een blik te werpen op ons assortiment om te zien welke kanten je met deze oorbellen allemaal op kunt. Prachtige kleine knopjes met subtiele stenen, knoppen met fonkelende diamant, gouden oorhangers, gouden creolen en alles daar tussenin: er is altijd een set te vinden die bij jouw smaak past. Qua stenen heb je de keuze uit onder andere diamant, amethist, robijn, saffier en nog veel meer in allerlei kleuren. Je kunt je naar hartenlust uitleven in onze configurator om jouw ideale set te creëren.

Als enige online aanbieder in Nederland bieden wij je tevens de mogelijkheid om jouw unieke oorbellen van goud zelf te ontwerpen. Je kunt een eigen ontwerp bij ons aanleveren of met onze hulp jouw ideeën uit laten werken. Deze unieke oorbellen van goud vormen een prachtig bezit voor het leven of een waanzinnig mooi cadeau voor een speciaal persoon.

Populaire gouden oorknopjes

Gouden oorknopjes behoren tot de populairste soorten gouden oorbellen. Gouden oorknopjes kun je bij ons krijgen in diverse groottes zodat je zelf kunt kiezen voor een subtiele, klassieke, moderne of extravagante look. Wat je ook kiest: stijlvol zijn deze knopjes altijd en dankzij de talloze mogelijkheden qua (kleuren) edelstenen, vind je altijd een paar dat bij jouw smaak en stijl past.

Ook oorbellen voor mannen

Niet alleen vrouwen dragen graag gouden oorbellen: ook onder mannen is dit een populair sieraad. Onder andere stervoetballer Cristiano Ronaldo, topacteur Will Smith, basketbalheld Michael Jordan en de gevierde zanger (wijlen) George Michael dragen graag oorbellen, vaak van goud. Deze heren tonen tevens aan dat ook oorbellen voor mannen zeer gevarieerd kunnen zijn: Jordan draagt graag ringen, terwijl Smith en Ronaldo vaak gespot worden met knoppen en Michael bekend stond om zijn kruizen. In ons assortiment kunnen alle mannen prachtige oorbellen vinden. Ook mannen kunnen bij ons natuurlijk zelf oorbellen (laten) ontwerpen.

Niet iedereen draagt oorbellen in paren. Veel mannen dragen één oorbel en ook dames kiezen lang niet altijd voor een set. Bij ons zit je dan ook niet vast aan het kopen van een paar. Eén oorbel kopen is ook mogelijk: van de sets die je in ons assortiment vindt, kun je veelal ook één oorbel kopen. Neem hiervoor contact met ons op.

De beste kwaliteit gouden oorbellen

Wij werken met edelsmeden die hun vak verstaan. Al onze gouden oorbellen worden vervaardigd volgens het oude ambacht met behulp van de nieuwste technieken. Wanneer je jouw oorbellen bij ons koopt, kun je rekenen op:

  • Unieke levenslange garantie
  • De scherpste prijzen dankzij onze unieke in-house formule
  • De hoogste kwaliteit goud
  • Eerlijke materialen
  • 60 dagen retourservice op ringen uit ons vaste assortiment

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.