010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 30 dagen bedenktijd
Stel jouw
droom verlovingsring samen

Stel jouw droom verlovingsring samen

Verlovingsring Stefanie 2 585 goud Blauw topaas 5 mm
Tik om te vergroten

Verlovingsring Stefanie 2
585 goud
Blauw topaas 5 mm

Normale prijs: € 4.015,99

Onze prijs: € 2.975,39 inclusief BTW

Op bestelling gemaakt, klaar voor verzending :

spoed bestelling? Neem contact met ons op.

Gegarandeerd de laagste prijs

30 dagen bedenktijd

Gemaakt door ambachtelijke goudsmeden

Gemaakt van eerlijke materialen

Levenslange garantie

NIEUW!
3D plastic replica

Wil jij weten hoe deze ring er bij jou uit ziet en of hij past? Nu vanaf slechts €15,-

Meer informatie

Omschrijving

De naam van deze verlovingsring is de Stefanie 2. Hij is gemaakt van 14 karaat goud en gezet met 5 mm blauw topaas. Houdt je vriendin van accessoires met een exclusieve uitstraling? Of wil jij haar graag laten zien dat zij alleen het mooiste sieraad verdient? In deze gouden verlovingsring smelten ambachtelijk vakmanschap, liefde en passie samen met de modernste technieken. Het vraagt een geoefend oog, geduld en een vaardige hand om deze verlovingsring tot in de kleinste details perfect samen te stellen. Maar daar gaan onze goudsmeden dan ook absoluut voor! De zetting van deze zorgvuldig geselecteerde blauwe topaas geeft de gouden gespleten banden verlovingsring extra allure. De stijl kun je verder aanpassen naar de smaak van jouw vriendin, door een keuze uit diverse edelmetalen en edelstenen. Op die manier creëer jij een unieke verlovingsring voor de meest exclusieve vrouw in jouw leven! Dit sieraad wordt speciaal voor jou gemaakt door onze meester goudsmeden in ons eigen atelier.

Wist je dat we een beste prijs garantie geven voor jouw verlovingsring? Dit is mogelijk omdat al onze sieraden met de hand gemaakt worden in ons eigen atelier. We hebben geen dure voorraden, en we maken pas je verlovingsring op het moment dat je besteld hebt. Doordat we de hele productie zelf in de hand hebben, kunnen wij je goed informeren over alle eigenschappen van deze ring. Juist omdat het kopen van een verlovingsring online spannend is, begrijpen wij dat het fijn is om alle kenmerken te weten van jouw ring.

Ons team ontwerpt dagelijks nieuwe ringen in diverse stijlen. Heb je zelf een pavé solitaire verlovingsring ergens gezien, die jij het liefst aan jouw geliefde zou willen geven? Je kunt altijd jouw ideeën en ontwerp met onze sieradenontwerpers bespreken, want wij zetten graag jouw ontwerp om tot een unieke verlovingsring. Je kunt tijdens het ontwerpproces steeds meekijken, omdat het ontwerp in een zeer gedetailleerde 3D tekening wordt omgezet. Daarbij kun je een dummy bestellen van het uiteindelijke ontwerp. Een dummy is een kunststof ring, die precies dezelfde vormen heeft als jouw uiteindelijke ontwerp. Je kunt deze passen en zien of de ontworpen verlovingsring helemaal naar jouw wens is. Wij sturen je graag een vrijblijvende offerte, waarbij je ongetwijfeld versteld zult staan over de prijs en de kwaliteit van de ring en edelstenen.

Om het voor jou makkelijker te maken kun je ieder besteld sieraad binnen 60 dagen na aflevering eenvoudig weer retour sturen. 

Specificaties voor Verlovingsring Stefanie 2 585 goud Blauw topaas 5 mm

Hulp nodig bij het maken van jouw perfecte ring?

Ons team van specialisten staat klaar om jou te helpen bij het uitzoeken van de juiste steen en het juiste materiaal.

Wat krijg je?

Naast het door onze goudsmeden vervaardigde sieraad, krijg je de volgende informatie meegeleverd:

  • Officieel echtheidscertificaat met daarop de specificaties van het sieraad
  • Diamant certificaat GIA, HRD of IGI bij ronde diamanten vanaf 0.30ct m.u.v. gekleurde diamanten
  • Een chique bijpassend doosje, welke je kunt kiezen tijdens het plaatsen van de bestelling
  • Poetsdoek om zelf het sieraad schoon te houden

Daarnaast krijg je:

  • 30 dagen bedenktijd
  • Levenslange garantie
  • Onze service van een gratis gravure bij ringen aan de binnenzijde
Doosje wit klein