Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Bijzondere verlovingsringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Bijzonder ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Een uniek sieraad voor ieder budget
Een uniek sieraad voor ieder budget
Een uniek sieraad voor ieder budget

Je weet het inmiddels zeker: je gaat haar of hem ten huwelijk vragen. De volgende stap is minstens zo belangrijk: een mooie en bijzondere verlovingsring kopen. Een vriend gaf je de tip om een uniek sieraad te laten maken bij DiamondsByMe. Dan heb je een exclusief verlovingssieraad, of ze nu een moderne of een klassieke verlovingsring mooi vindt!

Ben je op zoek naar een klassieke verlovingsring? Of wil je juist een moderne verlovingsring kopen die je zelf hebt ontworpen? Bij DiamondsByMe kun je een exclusief en persoonlijk sieraad samenstellen en zo de verlovingsring kopen die jij mooi vindt. Of zelf een uniek ontwerp aanleveren, dat wij uitwerken tot een goedkope verlovingsring. Met een bijzondere verlovingsring prijs jij je gelukkig. En je aanstaande verloofde al helemaal!

Betaalbare verlovingsring

Je wilt de rest van je leven met hem of haar delen, maar geen verlovingsring kopen die je niet kunt betalen. Bij DiamondsByMe ontwerp je je eigen eigentijdse of klassieke verlovingsring. De verlovingsring prijs kunnen we laag houden doordat wij ieder uniek sieraad zelf maken in onze ateliers. Ook als je kiest voor een goedkope verlovingsring, zie je dat er niet aan af. Met ons vakmanschap en de materialen van hoge kwaliteit maken we exclusief verlovingsringen van topkwaliteit. Echt de verlovingsringen die laten zien dat je van elkaar houdt.

Je eigen bijzondere verlovingsring samenstellen

Bij DiamondsByMe kun je zelf je moderne of klassieke verlovingsring ontwerpen en de verlovingsring kopen die jij wilt. In het keuzemenu aan de linkerkant maak je een keuze voor het basismateriaal en het soort steen dat je in je persoonlijke verlovingsringen wilt laten verwerken. Zo bepaal je zelf je verlovingsring prijs. Alle materialen voor je goedkope verlovingsring zijn gemaakt van hoge kwaliteit en eerlijk gewonnen materialen.

Verlovingsringen: de basis

Bij het samenstellen van verlovingsringen kies je allereerst het edelmetaal. Hiermee bepaal je deels de verlovingsring prijs. De keuzes zijn:

Edelstenen

Daarna bepaal je of je edelstenen in je verlovingsringen wilt om deze nog specialer te maken. Kies voor een grote steen of juist een kleinere, afhankelijk van je budget. Wij hebben onder meer de volgende edelstenen voor je verlovingsringen:

  • Diamanten zie je vaak in een solitaire of moderne verlovingsring. Kies ook eens voor een zeldzame zwarte of bruine diamant voor een bijzonder verlovingssieraad
  • De robijn staat voor passie, hartstocht en overvloed – wat wil je nog meer?
  • Saffieren, de edelstenen van trouwe liefde, zijn verkrijgbaar in frisse kleuren als blauw, geel en roze
  • Groene smaragden symboliseren liefde, levensgenot en eenheid
  • Parels – zowel witte, grijze, bruine als zwarte parels geven een elegante touch aan jouw ring
Waarom je bijzondere verlovingsring kopen bij DiamondsByMe?

Bij DiamondsByMe zijn we trots op iedere bijzondere verlovingsring die we voor jou maken. We kijken samen met jou wat voor persoonlijke verlovingsringen jij wilt en maken de sieraden met de nieuwste technieken. Doordat je je verlovingsringen zelf ontwerpt, zijn deze altijd uniek en exclusief. Net als je verloofde!

Vakmanschap

De edelsmeden van DiamondsByMe zijn vakmensen met een passie voor het maken van de mooiste sieraden en verlovingsringen. Wij vinden het leuk om met je mee te denken en een uniek sieraad te maken voor jou en je aanstaande verloofde. We combineren ambachtelijke kennis met de nieuwste technieken. Bij DiamondsByMe kun je in iedere prijsklasse een verlovingsring kopen. Zowel voor een dure als een goedkope verlovingsring denken we graag met je mee.

Uniek en exclusief

Iedere relatie is uniek, dus alle verlovingsringen ook. Wij hebben dus geen verlovingsringen op voorraad, maar maken alle verlovingsringen exclusief op maat. Als je wilt maken onze sieradenontwerpers eerst een 3D-model van jouw zelfontworpen ring. Als je tevreden bent, gaan onze deskundige edelsmeden met veel plezier aan het werk om jouw betaalbare verlovingsringen op ambachtelijke wijze te vervaardigen.

Verlovingsring prijs

Je budget is beperkt, dus de verlovingsring prijs mag niet al te hoog zijn. En hoewel je voorkeur uitgaat naar een goedkope verlovingsring, mag dat natuurlijk niet zichtbaar zijn. Wij doen er alles aan om jou een uniek en exclusief sieraad en tegelijkertijd betaalbare verlovingsring te bieden. Wij maken de verlovingsringen zelf in onze ateliers. Daarnaast bestellen we onze diamanten voor je klassieke verlovingsring rechtstreeks in Antwerpen. Bovendien betaal je bij DiamondsByMe geen verzendkosten. Zo houden we de verlovingsring prijs laag.

Eerlijk en milieubewust

Of je nou zelf een trendy ring ontwerpt of een klassieke verlovingsring kiest, je wilt natuurlijk wel een verantwoorde verlovingsring kopen. Het begint bij het inkopen van de grondstoffen voor ieder uniek sieraad. Zo kopen we bij DiamondsByMe exclusief gerecycled goud in, zodat we zeker weten dat het om verantwoord goud gaat. Al onze diamanten hebben het internationaal erkende Kimberley-certificaat, wat aangeeft dat de stenen op legitieme wijze verkregen zijn. Bij diamanten vanaf 0.3 crt ontvang je altijd een GIA of een IGI-certificaat waar alle achtergrondinformatie over de diamant staat. Dus wanneer je je moderne of klassieke verlovingsring bij ons koopt, doe je dat met een goed gevoel.

Excellente service

Bij DiamondsByMe kun je je verlovingsring kopen op onze website, of zelf een bijzonder en exclusief sieraad samenstellen dat onze deskundige experts voor je uitwerken tot de prachtigste verlovingsring. Doordat je zelf je moderne of klassieke verlovingsring samenstelt, bepaal je zelf je verlovingsring prijs. Je betaalt geen verzendkosten, ongeacht of je voor een dure of goedkope verlovingsring kiest. Bovendien heb je zestig dagen retourrecht op alle verlovingsringen (tenzij custom design).