Verlovingsringen met citrien ontwerpen

Ontwerp je verlovingsring met citrien online voor de beste prijs

Verlovingsringen met Citrien

Op zoek naar een verlovingsring met een mooie citroen gele kleur? Dan is een verlovingsring met de edelsteen Citrien dé perfecte edelsteen voor u! De edelsteen citrien is een heldere en frissen edelsteen met een gele kleur. Deze gele kleur combineert perfect met verschillende edelmetalen.

Zo is goud erg populair in combinatie met de edelstaan Citrien.

Goud is een prachtig edelmetaal wat al sinds het verre verleden gebruikt wordt voor sieraden. Niet voor niets wordt er gezegd “met goud geef je aan dat je van elkaar houdt”. Perfect dus voor een verloving! Gaat uw voorkeur uit naar een andere edelmetaal? Ook hier hebben wij een enorme keus in. Kijk verder op de website en laat u inspireren door al het moois.

De edelsteen Citrine staat bekend om zijn gele kleur. De naam ‘citrien’ komt van de citrusvrucht, vanwege zijn gele kleur. De meest waardevolle citrienen zijn de stenen die neigen naar een wat oranje kleur. Vanzelfsprekend levert Diamondsbyme de beste edelstenen voor u! Wij bieden u citrienstenen die over dé perfecte slijpsel en kleur beschikken.

Uw verlovingsirng met Citrien draagt de mooie kleur geel. Diamondsbyme biedt u ook andere edelstenen aan. Nieuwsgierig naar de andere edelstenen? Kijk dan hier!