010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Ringen met smaragd

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Smaragd ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gegarandeerd de laagste prijs
Levenslange garantie
Ringen met Smaragd

Kiest u voor een ringen met smaragd als edelsteen? Uitstekende keuze! De toevoeging van smaragd als edelsteen aan uw ringen zorgen voor op opvallend sieraad. Door de fantastische intense groene kleur van de smaragd resulteert dit in gegarandeerd bekijks! De groene kleur van deze edelsteen combineert prachtig met de verschillende edelmetalen.

De edelsteen Smaragd is een van de meest fascinerende edelstenen en met zijn intense kleur groen is hij een van de mooiste groene kleuren die er in de natuur voorkomen. De mooiste smaragden worden gevonden in Colombia en niet voor niets hebben de meest waardevolle smaragden vaak de benaming ‘Colombia Green’. Verder wordt de edelsteen onder andere ook gevonden in Brazilië, Zuid Afrika, Australië en Amerika.

Op onze site vind u smaragden in vele vormen en maten. U kunt kiezen voor mooie facet geslepen ronde smaragten of ovale. We hebben ze zelfs in cabuchon slijpsel als trendy edelsteen. Een smaragd ligt wat betreft prijs op het niveau van robijn en saffier.

Een smaragd wordt vaak geplaatst in bijzondere ringen. Wij doen ons best om zoveel mogelijk variëteit in ons assortiment ringen te krijgen maar dit is een lang proces. Onze sieraden ontwerpers staan altijd voor u klaar als u een bijzondere ring zoekt of heeft gezien. Laat ons iets ontwerpen of offreren en u zult versteld staan van ons prijsniveau en kwaliteit.