Smaragd ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Ringen met smaragd

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Smaragd ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gegarandeerd de laagste prijs
Ringen met Smaragd

Kiest u voor een ringen met smaragd als edelsteen? Uitstekende keuze! De toevoeging van smaragd als edelsteen aan uw ringen zorgen voor op opvallend sieraad. Door de fantastische intense groene kleur van de smaragd resulteert dit in gegarandeerd bekijks! De groene kleur van deze edelsteen combineert prachtig met de verschillende edelmetalen.

De edelsteen Smaragd is een van de meest fascinerende edelstenen en met zijn intense kleur groen is hij een van de mooiste groene kleuren die er in de natuur voorkomen. De mooiste smaragden worden gevonden in Colombia en niet voor niets hebben de meest waardevolle smaragden vaak de benaming ‘Colombia Green’. Verder wordt de edelsteen onder andere ook gevonden in Brazilië, Zuid Afrika, Australië en Amerika.

Op onze site vind u smaragden in vele vormen en maten. U kunt kiezen voor mooie facet geslepen ronde smaragten of ovale. We hebben ze zelfs in cabuchon slijpsel als trendy edelsteen. Een smaragd ligt wat betreft prijs op het niveau van robijn en saffier.

Een smaragd wordt vaak geplaatst in bijzondere ringen. Wij doen ons best om zoveel mogelijk variëteit in ons assortiment ringen te krijgen maar dit is een lang proces. Onze sieraden ontwerpers staan altijd voor u klaar als u een bijzondere ring zoekt of heeft gezien. Laat ons iets ontwerpen of offreren en u zult versteld staan van ons prijsniveau en kwaliteit.