Smaragd ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Ringen met smaragd

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Smaragd ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Ringen met Smaragd

Kiest u voor een ringen met smaragd als edelsteen? Uitstekende keuze! De toevoeging van smaragd als edelsteen aan uw ringen zorgen voor op opvallend sieraad. Door de fantastische intense groene kleur van de smaragd resulteert dit in gegarandeerd bekijks! De groene kleur van deze edelsteen combineert prachtig met de verschillende edelmetalen.

De edelsteen Smaragd is een van de meest fascinerende edelstenen en met zijn intense kleur groen is hij een van de mooiste groene kleuren die er in de natuur voorkomen. De mooiste smaragden worden gevonden in Colombia en niet voor niets hebben de meest waardevolle smaragden vaak de benaming ‘Colombia Green’. Verder wordt de edelsteen onder andere ook gevonden in Brazilië, Zuid Afrika, Australië en Amerika.

Op onze site vind u smaragden in vele vormen en maten. U kunt kiezen voor mooie facet geslepen ronde smaragten of ovale. We hebben ze zelfs in cabuchon slijpsel als trendy edelsteen. Een smaragd ligt wat betreft prijs op het niveau van robijn en saffier.

Een smaragd wordt vaak geplaatst in bijzondere ringen. Wij doen ons best om zoveel mogelijk variëteit in ons assortiment ringen te krijgen maar dit is een lang proces. Onze sieraden ontwerpers staan altijd voor u klaar als u een bijzondere ring zoekt of heeft gezien. Laat ons iets ontwerpen of offreren en u zult versteld staan van ons prijsniveau en kwaliteit.