Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Platina ringen met citrien

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Platina ', Citrien ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Platina ringen met Citrien

De gele citroenkleur van de Citrien steen is tijdloos en erg trendy op het moment. De redelijk simpele platina van uw ring komt tot leven met toevoeging van de energieke Citrien edelsteen. Uw handen krijgen een elegante uitstraling met een platina ring die bezaaid is met Citrien stenen. Ook wanneer u liever voor een simpele ring gaat, kunt u met een centrale citine edelsteen dezelfde charmes en aandacht bereiken.

Citrien is tevens een echte succes steen en inspireert u tot nieuwe uitdagingen en kansen. Durf beslissingen te nemen en keuzes te maken met een platina ring met Citrien steen om uw vingers. Om speciale kleuren aan uw ring toe te voegen kunt u ervoor kiezen om een eigen ring te ontwerpen. Kies uit verschillende Citrien edelstenen voor in uw platina ring die geheel vrij zijn van insluitsels zodat uw ring pas echt kan schitteren.

Wanneer u gaat voor een platina ring met Citrien is het belangrijk om te letten op de diepheid van de gele kleur. Ben u namelijk het type dat wilt opvallen? Dan kunt u gaan voor een donkergele steen. Wanneer u de aandacht liever op een bescheiden manier wilt vestigen op uw witgouden ring, kunt u het beste kiezen voor een Citrien steen in een lichtgele kleur.