Infinity ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe | Beste prijs

Infinity ringen

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Infinity ',

Het geven van een ring aan een dierbare, is een prachtige symbolische daad. Daarom wil je niet zomaar een ring geven, of krijgen! Je wilt een mooie ring, een schitterende ring, een ring met een verhaal. Want een ring met een verhaal is meer dan alleen een ring. Een infinity ring (of ‘ring infinity’) is zo’n ring. Het is een uniek sieraad met een verhaal, jouw verhaal, over jouw oneindige liefde.
Je kunt bij ons je infinity ring helemaal zelf ontwerpen, waarna onze vakkundige edelsmeden de ring precies maken zoals jij wilt dat jouw verhaal gesymboliseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige rose gouden ring, of ga voor een van onze speciale zilveren ringen. Wij maken bij het smeden van jouw sieraad gebruik van edelmetalen en edelstenen van hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Laat de ring op maat maken, met behulp van de ringmaten tabel. Je vindt de ringmaten tabel hier.

Ring infinity symboliek

In het ontwerp van een ‘ring infinity’ is het symbool voor de oneindigheid (“infinity” is Engels voor oneindigheid) verwerkt. Het symbool kan worden gevormd door het gekozen edelmetaal en er kunnen ook edelstenen in gelegd worden. Nog meer dan een gewone ring staat iedere infinity ring daarom symbool voor eeuwige liefde en toewijding. Maar hoe zit dit precies?

Een van de oudste mythische symbolen is dat van de ‘ouroboros’, wat Grieks is voor ‘staarteter’. De oude Egyptenaren en de Azteken gebruikten dit symbool al. Het is het symbool van de slang die in zijn eigen staart bijt en deze als het ware opeet. Zo symboliseert dit teken de eeuwige wederkeer van alles in de natuur. Wanneer je nu een kleine slang hebt die in zijn eigen staart bijt, krijg je een cirkel. Iedere ring is een cirkel, en staat op deze manier dus voor de eeuwigheid. Wanneer echter een langere, grotere slang in zijn eigen staart bijt, krijg je een -vorm. Daarom symboliseert het oneindigheidsteken zo mooi waar het voor staat. Als je kiest voor een ring infinity, dus een ring met daarin het infinity teken verwerkt, omring je jezelf of de persoon van wie je houdt met een enorm krachtig symbool!

Ontwerp je eigen infinity ring

Alle sieraden zijn bij ons zelf samen te stellen met behulp van het menu rechts naast de afbeelding van het sieraad. Kies uit een uitgebreide selectie topmodellen en pas de metaal- of edelsteensoort aan, geheel naar jouw wens. De afbeelding verandert mee wanneer je bijvoorbeeld een rose gouden ring infinity kiest in plaats van een van onze speciale zilveren ringen.

Ga helemaal los en kies zelf:

 • Welk edelmetaal wil je?
  Ga voor klassiek goud, of neem iets speciaals wat helemaal bij jou en je geliefde past, zoals bijvoorbeeld een rose gouden ring of een van de speciale witgouden ringen.
 • Welke edelsteen? Of diamant?
  Kies de perfecte edelsteen, zoals bijvoorbeeld een donkerblauwe saffier, of een bloedrode robijn. Dit is heel mooi in combinatie met een rose gouden ring of een van de speciale zilveren ringen. Je kunt ook kiezen voor topkwaliteit diamant. Iedere diamant vanaf 0.30 crt wordt geleverd met een certificaat van GIA of HRD en heeft de specificaties XXXN. Ook Lab-grown diamant behoort tot de mogelijkheden.
 • Personaliseer je ring tot iets oneindig unieks!
  De infinity ringen kunnen ook worden voorzien van iets speciaals en bijzonders als een vingerafdruk (bij infinity ringen vanaf 4 mm breed) of een bepaalde tekst.
  Heb je een infinity ring ontwerp in je hoofd wat niet tussen ons aanbod te vinden is? Neem dan contact met ons op en dan kijken we graag samen met jou wat mogelijk is om jouw exclusieve wens in vervulling te laten gaan. Als eerste juwelier ter wereld kunnen wij het ontwerp van jouw ring met een 3D printer als een dummy van grijs kunststof maken en deze naar jouw opsturen, zodat jij kunt zien of de infinity ring helemaal bij jou past.