Topaas ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Ringen met blauw topaas

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Blauwe topaas ',
Levenslange garantie
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Verras haar met een zelf ontworpen design
Ringen met blauw Topaas

Ringen met de edelsteen blauw topaas zorgen voor gegarandeerd veel bekijks!

De mooie zachte blauwe kleur van topaas is de perfecte kleur voor iedere gelegenheid. Het is niet voor niets een van de meest gebruikte edelstenen voor in een ring. De transparante edelsteen kan in vele vormen geslepen worden en heeft door zijn hardheid weinig last van slijtage.

Topaas heeft een hardheid van 8 op de schaal van Mohs wat hem perfect maakt voor het verwerken in sieraden. De edelsteen wordt onder andere gevonden in Brazilië, Australië, China, Amerika en Sri Lanka.

Onze configurator geeft u de mogelijkheid om deze edelsteen in bijna iedere ring te plaatsen. Van modern tot klassiek. In de huidige trend zien we veel ringen met verschillende edelstenen verwerkt in een ring. Hierbij is de zachte kleur van blauw topaas perfect om bijna met iedere andere kleur te combineren. Bent u gek van geelgoud of witgoud? Bij ons maakt u zelf de keuze voor uw favoriete edelmetaal.

Lukt het u niet om de juiste ring te vinden neem dan contact met ons op en ons team van designers Configureert samen met u de perecte ring met blauw topaas.