Topaas ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Ringen met blauw topaas

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Blauwe topaas ',
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Een uniek sieraad voor ieder budget
Ringen met blauw Topaas

Ringen met de edelsteen blauw topaas zorgen voor gegarandeerd veel bekijks!

De mooie zachte blauwe kleur van topaas is de perfecte kleur voor iedere gelegenheid. Het is niet voor niets een van de meest gebruikte edelstenen voor in een ring. De transparante edelsteen kan in vele vormen geslepen worden en heeft door zijn hardheid weinig last van slijtage.

Topaas heeft een hardheid van 8 op de schaal van Mohs wat hem perfect maakt voor het verwerken in sieraden. De edelsteen wordt onder andere gevonden in Brazilië, Australië, China, Amerika en Sri Lanka.

Onze configurator geeft u de mogelijkheid om deze edelsteen in bijna iedere ring te plaatsen. Van modern tot klassiek. In de huidige trend zien we veel ringen met verschillende edelstenen verwerkt in een ring. Hierbij is de zachte kleur van blauw topaas perfect om bijna met iedere andere kleur te combineren. Bent u gek van geelgoud of witgoud? Bij ons maakt u zelf de keuze voor uw favoriete edelmetaal.

Lukt het u niet om de juiste ring te vinden neem dan contact met ons op en ons team van designers Configureert samen met u de perecte ring met blauw topaas.