Rosé gouden oorhangers

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Oorhanger ', Rose goud ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Levenslange garantie

Wat krijg je als je een prachtige, klassieke oorbellen combineert met rosé goud? Inderdaad: een bijzonder stijlvol en charmant sieraad wat even prachtig is om te bezitten als om te schenken. Rosé gouden oorhangers hebben een unieke charme en blinken uit door hun verfijning. Ze vallen op zonder overheersend te zijn en daardoor hebben ze eigenlijk alles wat je kunt wensen in een goed sieraad: uitstraling en charme, exclusiviteit en een goede draagbaarheid. Wij bieden je daarbij een uitgebreide keuze uit een riant assortiment met uiteenlopende rosé gouden oorhangers. Je hebt zeer veel mogelijkheden om jouw oorhangers naar eigen smaak samen te stellen, maar onderstaand geven wij je graag enkele suggesties.

Rosé goud met amethyst

Als je een liefhebber bent van een warme, klassieke uitstraling, dan is rosé goud met amethist voor jou een fantastische keuze. De diep-paarse kleur van de amethist is complementair aan de rosé gouden oorhangers. Dit duo is voor elkaar gemaakt. Door de amethist te combineren met kleinere steentjes, kun je deze prachtige edelsteen er extra uit laten springen. Neem een kijkje in onze collectie ter inspiratie.

Rosé gouden oorhangers met peridoot

Waar de oorbellen met amethist een ware klassieker zijn, kun je met oorbellen met peridoot verrassen. Deze oorbellen met peridoot zijn bijzonder. Het is een prachtige kleurencombinatie die wat gewaagder is en die je zeker niet vaak tegenkomt. Houd jij van opvallen op een subtiele manier, dan is deze combinatie beslist voor jou. Ongeacht de grootte van de steen en de vorm van de hanger: met deze combinatie zul je beslist bewonderende blikken ontvangen. Lang niet iedereen kent de edelsteen peridoot en dat geeft deze combinatie extra charme. Uiteindelijk blijven oorhangers met diamant nog steeds de meest verkochte oorbellen.

Robijnen oorhangers

Wellicht wel de meest klassieke uitstraling verkrijg je met robijnen oorhangers. Robijn en rosé goud vormen een zeer chique, klassiek duo. Deze rosé gouden oorhangers stralen luxe en warmte uit. Robijnen oorhangers passen perfect bij een klassieke stijl en zijn uitermate geschikt voor bijzondere of formele gelegenheden. Natuurlijk zijn dit hangers die je elke dag zou kunnen dragen, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat je jouw robijnen oorhangers wilt dragen op speciale gelegenheden.

Ook fraai: de combinatie rosé goud en goud

Hoe fraai is het om twee soorten goud te combineren? De combinatie rosé goud en goud is buitengewoon mooi. Het voorziet jouw oorhangers van extra diepte en een eigentijdse uitstraling. Doordat je twee verschillende kleuren goud draagt, worden de eigenschappen van beide kleuren goud versterkt. Het contrast gaat nooit vervelen. Of ontwerp ze zelf…

Wij bieden je de mogelijkheid om zelf jouw rosé gouden oorhangers te ontwerpen. Zo’n persoonlijk sieraad had je nog nooit eerder. Je kunt een bestaande hanger uit onze collectie nemen en deze aanpassen aan jouw wensen, zelf een ontwerp aanleveren of samen met ons zorgen voor prachtige, unieke oorhangers. Of je nu uit onze collectie koopt of zelf een sieraad laat ontwerpen: wij werken louter met de hoogste kwaliteit edelmetalen en edelstenen. Onze sieraden worden vervaardigd door ervaren vaklieden die werken volgens het oude ambacht in combinatie met de nieuwste technieken.