Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Oorbellen met blauw topaas

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Blauwe topaas ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Oorbellen met Blauw Topaas

De meest bekende kleur van topaas is fel lichtblauw, ook wel de Swiss Topaas genoemd. Dit is ook de kleur die wij aanbieden. Topaas heeft een hardheid van 8 op de schaal van Mohs wat hem perfect maakt voor het verwerken in sieraden. De edelsteen wordt onder andere gevonden in Brazilië, Australië, China, Amerika en Sri Lanka.

In het verleden dacht men dat de steen je sterker kon maken en dat je meer zelfvertrouwen zou krijgen. De steen is verkrijgbaar in verschillende vormen. Speel daar eens mee en je zult zien dat je de mooiste sieraden kunt creëren!

Lichtblauw gaat erg goed samen met koele kleuren als witgoud. Vooral wanneer je zelf een huid met een koele ondertoon hebt staat het prachtig! Daarnaast gaat deze kleurencombinatie samen met vrijwel alles, dus ook met jouw favoriete outfit.

In ons assortiment met oorbellen met Topaas vind je vele soorten en modellen. We hebben topaas edelsteen in hart, ovaal en bijvoorbeeld ronde vormen. Zo kun je bij ons de perfecte oorbellen met topaas samenstellen. Bij sommige oorbellen kun je ook combineren met andere edelstenen, zo kun je echt je eigen persoonlijke oorbellen samenstellen.

Heeft u zelf een idee of ontwerp? Neem dan eens contact met ons op, ons team van designers staat voor u klaar om een een aantrekkelijke offerte te maken.