010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Oorbellen met aquamarijn

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Aquamarijn ',
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Oorbellen met Aquamarijn

Aquamarijn heeft zijn naam te danken aan zijn mooie lichtblauwe kleur en behoort tot de Beryl groep. Deze mooie steen behoort tot dezelfde familie als de smaragd en de naam is afgeleid van het Latijnse woord voor zeewater. Het is een edelsteen die in grote stukken gevonden wordt en waar dus ook veel mooie grote creaties mee gemaakt kunnen worden. Leuk feitje: de aquamarijn is de geboortesteen voor de maand maart.

Waarschijnlijk vanwege zijn naam en kleur is het altijd de beschermsteen geweest voor mensen die werkten op zee. Daarnaast zou de edelsteen het geluk van getrouwde mensen vergroten... Het is dus zeker geen slecht idee om een paar oorbellen met deze prachtige edelsteen cadeau te doen aan bijvoorbeeld jezelf of een geliefde. De kleur van zilver en aquamarijn passen ook nog eens goed bij elkaar en is prima te combineren met je favoriete outfit.

Bij Diamondsbyme hebben we vele soorten oorbellen met aquamarijn in ons assortiment. De aquamarijn is een edelsteen die in vele slijpvormen verkrijgbaar is zoals hart, cushion, ovaal en rond. Hierdoor kunnen we leuk spelen met het design van de oorbellen.

Heeft u zelf ergens mooie oorbellen gezien met aquamarijn of heeft u een eigen ontwerp, neem dan eens met ons contact op, wij doen u graag een offerte en weten zeker dat u verbaasd zult staan van de prijs.