Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Diamanten heren ringen

Zegelringen
Zegelringen
Rolex stijl
Rolex stijl
Monogram
Monogram
Fantasie
Fantasie
Filteren
Geselecteerde filters Diamant ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gegarandeerd de laagste prijs
Kies uit een scala aan ringstijlen, van rolex ringen tot zegelringen!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!

Diamanten heren ringen raken nooit uit de gratie. Er zijn talloze redenen te bedenken waarom een prachtige herenring met diamant een van de beste aankopen is die een man kan doen. Zo’n ring vormt een ultiem stuk vakmanschap om de vinger. Waar dames doorgaans meerdere sieraden dragen, houden heren het vaak beperkt. Met een diamanten heren ring is er eigenlijk ook helemaal geen noodzaak voor meer: hiermee is je look helemaal af. Natuurlijk kun je de ring combineren met een armband, ketting of horloge, maar reken maar dat je vinger de echte eye catcher blijft.

De meeste heren zijn toch behoorlijk stijlvast. Dit komt vaak tot uiting in de spullen die zij kopen. Wanneer mannen sieraden kopen, doen zij dat vaak weloverwogen: het moet echt bij hen passen en ze doen de aankoop met het oog op de lange termijn. Geldt dit ook voor jou, dan maak je met diamanten heren ringen een fantastische keuze. Niet alleen zijn ze stijlvol; ze zijn ook nog eens bestand tegen trends en modegrillen. Zo’n ring was altijd al mooi en zal dat ook altijd blijven.

Innovatief design

Wanneer je aan diamanten heren ringen denkt, dan denk je wellicht in de klassieke richting. Dat hoeft absoluut niet. Hoewel wij ook prachtige klassieke exemplaren verkopen (deze hebben niet voor niets hun waarde bewezen), verkopen wij ook ringen met innovatief design. Ondanks dat een herenring met diamant een klassiek sieraad voor de man betreft, kun je er absoluut jouw eigen stijl in kwijt. Wij beschikken over een omvangrijke collectie ringen in diverse soorten. Door de keuze uit goud, witgoud, rose goud, zilver of platina kun je altijd een ring in jouw smaak vinden. De diamanten zijn in allerlei zettingen, formaten en kleuren te krijgen. De diamant is dé blikvanger van de ring en daarom werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit diamanten. Wij vertellen je daar graag alles over. Lees op deze speciale pagina alles over de kwaliteit, herkomst en keurmerken van onze diamanten.

Kun je ondanks het ruime aanbod net niet die ene ring vinden die je in gedachte hebt? Schakel ons dan in om voor jou een unieke ring op maat te vervaardigen. Je kunt een eigen ontwerp aanleveren of samen met ons een 100% unieke ring ontwerpen. Of je nu kiest uit ons assortiment diamanten heren ringen of een eigen ontwerp laat vervaardigen: je krijgt altijd een prachtig, tijdloos sieraad voor het leven.

Diamanten zegelring: een prachtige klassieker

Met een diamanten zegelring kun je simpelweg geen foute keuze maken. Een zegelring met diamant is een ware klassieker die vele toepassingen kent. Het is namelijk een ring voor het leven, die vaak ook een betekenis heeft. Zo kan hij worden voorzien van een monogram, een wapen of initialen. Vaak blijft een diamanten zegelring in de familie en gaat hij over van opa op vader op zoon.

Rolex ring met diamant

Net zo iconisch als diamanten heren ringen zijn horloges van Rolex. Deze Zwitserse stukjes vakmanschap staan onder andere bekend om hun kenmerkende bezels en banden. Die banden zijn vaak in duotone uitgevoerd en deze look kun je ook in je ring krijgen. Voor iedereen die fan is van Rolex horloges of voor iedereen die Rolex-drager is, is zo’n Rolex ring met diamant een prachtig bezit. Het behoeft geen uitleg dat de combinatie van deze ring en het horloge fantastisch oogt.

Waarom je voor ons kiest

Wij hebben kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Wij begrijpen dat je bij de aankoop van deze ring niet over een nacht ijs gaat. Onze ervaren vaklieden staan voor je klaar om je van advies te voorzien en je te helpen bij het kiezen of creëren van de ring waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. Wij werken louter met de beste edelmetalen en edelstenen, edelsmeden die het oude ambacht verstaan en eerlijke materialen.