010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Heren ringen met onyx

Zegelringen
Zegelringen
Rolex stijl
Rolex stijl
Monogram
Monogram
Fantasie
Fantasie
Filteren
  Geselecteerde filters Onyx ',
  Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
  Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
  Wat denkt u van een mooie gravure?
  Kies uit een scala aan ringstijlen, van rolex ringen tot zegelringen!

  Dé Onyx ringen van vandaag

  Tegenwoordig is het dragen van een ring met zwarte onyx een veel gezien modeverschijnsel bij mannen en vrouwen. Het dragen van een ring met deze prachtige zwarte edelsteen straalt zelfvertrouwen uit, een eigenschap die zeer gewaardeerd wordt.

  De geschiedenis van de onyx ring

  Een ring met onyx erin verwerkt is al eeuwenlang een sieraad dat wordt gedragen in tijden van conflict en strijd. Bovendien worden aan de onyx bijzondere eigenschappen toegekend, waaronder het vergroten van het zelfvertrouwen en het geven van innerlijke rust. De steen zou bovendien een stimulerende werking hebben wanneer iemand contact wil leggen met een overledene. Naast deze eigenschappen of je ze gelooft of niet is het dragen van een ring met onyx steen gewoonweg mooi, het geeft een sieraad een krachtige uitstraling.

  Een ring met onyx is sinds enkele jaren weer populair

  De reden voor de populariteit van de zwarte onyx ring komt onder andere doordat men sterk de behoefte voelt tot zelfexpressie. Hierbij is een zegelring met onyx het perfecte sieraad waarmee een statement kan worden gemaakt. De stijl onyx ring dat jou aanspreekt kan een:

  • Vintage gouden ring met onyx zijn, waarbij er bijv. de heren ring bijvoorbeeld een gravure van het familiewapen in de onyx steen heeft
  • Moderne onyx ring met onyx zijn, waarbij er bijv. een onyx steen langwerpig is om bij de smalle band te passen

  Wat er ook gekozen wordt, een onyx ring geeft jouw uitstraling een boost.

  Een onyx ring kopen is niet voor iedereen weggelegd

  Een ring met een zwarte onyx is een opvallend sieraad en de aanschaf is geen goedkope aangelegenheid. Het is zo'n aankoop waarvan we adviseren er eerst goed over na te denken voordat je tot een aankoop over gaat. Het zou immers eeuwig zonde zijn wanneer de onyx ring nooit wordt gedragen en deze in een stoffige la belandt. Een veel gekozen onyx ring is de gouden onyx ring, maar omdat een onyx mooi contrasteert tegen wit zien we ook veel witgouden onyx ringen.