Diamanten armbanden | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe | Beste prijs

Diamanten armbanden

Slavenarmbanden Slavenarmbanden
Tennisarmbanden Tennisarmbanden
Schakelarmbanden Schakelarmbanden
Cuban link armbanden Cuban link armbanden
Rolex style armbanden Rolex style armbanden
Filteren
',
Geselecteerde filters Diamant ',

Op zoek naar een uniek en oogverblindend cadeau voor jezelf of je geliefde? Laat je dan betoveren door de adembenemende schoonheid van onze armbanden bezet met diamanten en andere edelstenen.
Op onze site stel je je diamanten armband zelf samen, zo kun je kiezen voor geelgoud, rose goud, witgoud en platina of als je wilt een combinatie van deze kleuren. Hetzelfde geldt voor de edelstenen, alle bekende edelstenen zijn beschikbaar om een keuze in te maken. Zo maak je je armband extra persoonlijk.

Armband met edelstenen

De lichtbreking en unieke schittering maken diamanten zo bijzonder en zo aantrekkelijk. Een pols met daaraan een armband vol prachtige diamanten gezet in goud, springt altijd meteen in het oog. Geslepen diamanten behouden hun glans en schoonheid voor altijd. Marylin Monroe zong dan ook niet voor niets ‘diamonds are a girl’s best friend’. Een armband vol diamanten is een sieraad voor altijd.

Naast kostbare diamanten of briljanten, heb je ook meer betaalbare edelstenen die perfect staan op een gouden armband. In onze sieraden configurator kun je precies zelf bepalen welke edelstenen goed passen bij jouw ontwerp voor een unieke, persoonlijke armband voor jezelf of voor iemand anders.

Edelstenen en diamanten

Wat is de betekenis van een edelsteen? De waarde van een edelsteen is niet alleen in geld uit te drukken. Als je iemand een mooie armband met een edelsteen erin cadeau wilt doen, is het extra bijzonder als je een edelsteen kiest die bij jullie relatie of vriendschap past.

Armbanden met diamantjes zijn en blijven een klassiek symbool voor schoonheid en liefde. Het woord diamant komt van het Oudgriekse woord ‘Adamas’, dat onverslaanbaar betekent. Waarschijnlijk heeft dit ermee te maken dat diamant lange tijd het hardste materiaal op aarde was. Tegenwoordig zijn er wel een paar (kunstmatige) materialen die nog harder zijn, zoals Q-koolstof, maar een natuurlijke stof die harder is dan een diamant bestaat nog steeds niet. Omdat een diamant zo ontzettend hard is, heb je een andere diamant nodig om hem te slijpen. Met andere woorden: de ene diamant laat de ander stralen. Als dat geen echte liefde is!

Ook edelstenen zoals het blauwe turkoois en groene smaragd hebben een symbolische betekenis. De groene edelsteen smaragd staat bijvoorbeeld voor liefde, geluk, innerlijke rust en fysieke kracht. Een armband met een diepblauwe saffier staat symbool voor onsterfelijkheid, wijsheid en een liefdevol leven. Als je iemand een armband met een turkoois geeft, geef je een geschenk dat succes, vrede en plezier betekent.

Koningin Maxima armband

Een mooi voorbeeld van een armband met een symbolische betekenis, is de gouden armband van koningin Máxima met daarin vijf edelstenen. Deze vijf gekleurde edelstenen staan voor het gezin van de koningin en bij elk van de edelstenen is een inscriptie geplaatst met de namen van het koninklijke gezin. De naam van Máxima zelf staat onder de groene steen, die van Willem Alexander onder de donkerblauwe en die van de drie prinsesjes bij de andere drie gekleurde edelstenen. Maxima kreeg deze prachtige armband van Willem-Alexander voor haar veertigste verjaardag. Ze draagt hem vrijwel altijd.

Andere soorten armband met diamantjes

Wil je graag een armband met meerdere aaneengesloten diamantjes die om je pols lijken te parelen als waterdruppels? Bekijk dan ook even onze tennisarmbanden met diamant.

Janine en ik zijn volgende week 30 jaar getrouwd en we zijn nog steeds gelukkig samen. Natuurlijk hebben wij ook onze ups en downs gehad. De tijd waarin we drie kleine kinderen hadden en allebei werkten was bijvoorbeeld echt niet zo makkelijk. Soms leken we meer op hardwerkende collega’s die een geoliede fabriek draaiend probeerden te houden dan echte geliefden. Toch zijn we altijd de positieve dingen van elkaar blijven zien. Nu de kinderen uit huis zijn is het veel rustiger en genieten we veel meer van elkaar. Het is altijd een beetje geven en nemen, al moet ik eerlijk zeggen dat zij door de jaren heen toch wel iets meer gegeven heeft dan ik. Om dat een beetje te compenseren, heb ik nu een verrassing voor haar. Met hulp van de ontwerpers van DiamondsByMe heb ik speciaal voor Janine een roodgouden armband met diamant laten ontwerpen. Ik heb gekozen voor armband met een grotere en vier kleine diamantjes. De grote staat natuurlijk voor haar, de andere vier voor mij en de kinderen, net zoals de armband van Maxima. Ik vind hem zelf ontzettend mooi geworden en hoop dat zij dat ook vindt als ik hem volgende week aan haar geef.

Gerard wilde zijn vrouw Janine een zelfontworpen armband vol diamanten cadeau geven op hun 30-jarige trouwdag; Janine liet ons later weten er zielsgelukkig mee te zijn