010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 30 dagen bedenktijd
Stel jouw
droom verlovingsring samen

Stel jouw droom verlovingsring samen

Verlovingsring Leora 585 witgoud Smaragd 6.5 mm
Tik om te vergroten

Verlovingsring Leora
585 witgoud
Smaragd 6.5 mm

Normale prijs: € 3.986,95

Onze prijs: € 2.934,25 inclusief BTW

Op bestelling gemaakt, klaar voor verzending :

spoed bestelling? Neem contact met ons op.

Gegarandeerd de laagste prijs

30 dagen bedenktijd

Gemaakt door ambachtelijke goudsmeden

Gemaakt van eerlijke materialen

Levenslange garantie

NIEUW!
3D plastic replica

Wil jij weten hoe deze ring er bij jou uit ziet en of hij past? Nu vanaf slechts €15,-

Meer informatie

Omschrijving

Bovenstaande verlovingsring heeft de naam Leora. Dit type verlovingsring noemen we een halo ring. De verlovingsring is uitgevoerd in 14 karaat witgoud en heeft als middensteen een ronde smaragd ter grootte van 6.5 mm en eromheen zijn kleine diamanten gezet. Het bijzondere van deze vintage witgouden halo verlovingsring zijn de kleinere edelstenen die rondom de grote smaragd zijn gezet. Dat is ook waar deze mooie verlovingsring zijn naam door heeft gekregen: halo betekent lichtkrans en dat is ook waar de kleinere edelstenen voor zorgen. Deze kleinere edelstenen moeten dan echter wel allen op dezelfde manier geplaatst zijn, zodat het licht niet doorbroken wordt in de smaragd en er inderdaad een prachtige lichtkrans gecreëerd wordt. En daar zorgen onze meestergoudsmeden voor. Met uiterste precisie wordt iedere zorgvuldig geselecteerde smaragd met de hand in de verlovingsring geplaatst. Steeds opnieuw wordt de verlovingsring tegen het licht gehouden om te zien of het speciale effect nog steeds zichtbaar is. Het resultaat is een unieke verlovingsring, waarbij de gekozen smaragd letterlijk het stralende middelpunt wordt. Je kunt je voorstellen dat deze verlovingsring werkelijk een betekenisvolle verlovingsring is om aan jouw liefde voor het leven te schenken! Op de dag dat jij laat zien dat zij jouw stralende middelpunt is!

Door onze modernste technieken kunnen wij met uiterste precisie prachtige sieraden te ontwerpen en voor jou personaliseren in de hoogste juwelierskwaliteit. Tegelijkertijd zijn onze verlovingsringen altijd 30% goedkoper dan bij een andere juwelier. Dit komt doordat alle verlovingsringen pas vervaardigd worden op het moment dat deze besteld wordt en we daardoor geen dure voorraden hoeven te hanteren. Mocht je aan een bepaald budget gebonden zijn, kunnen we je graag adviseren welke combinatie je het beste kunt kiezen.

Iedere dag is ons team van goudsmeden en sieradenontwerpers aan het werk om nieuwe sieraden te creëren. Het kan zijn dat je ergens een vintage verlovingsring gezien hebt, die je als basis wilt nemen bij het ontwerpen van jouw unieke ring. Neem gerust contact met ons op en we zullen je een aanbod doen, waar je vrijwel zeker verwonderd zult zijn over de kwaliteit en de prijs.

Om het voor jou makkelijker te maken kun je ieder besteld sieraad binnen 60 dagen na aflevering eenvoudig weer retour sturen. 

Specificaties voor Verlovingsring Leora 585 witgoud Smaragd 6.5 mm

Hulp nodig bij het maken van jouw perfecte ring?

Ons team van specialisten staat klaar om jou te helpen bij het uitzoeken van de juiste steen en het juiste materiaal.

Wat krijg je?

Naast het door onze goudsmeden vervaardigde sieraad, krijg je de volgende informatie meegeleverd:

  • Officieel echtheidscertificaat met daarop de specificaties van het sieraad
  • Diamant certificaat GIA, HRD of IGI bij ronde diamanten vanaf 0.30ct m.u.v. gekleurde diamanten
  • Een chique bijpassend doosje, welke je kunt kiezen tijdens het plaatsen van de bestelling
  • Poetsdoek om zelf het sieraad schoon te houden

Daarnaast krijg je:

  • 30 dagen bedenktijd
  • Levenslange garantie
  • Onze service van een gratis gravure bij ringen aan de binnenzijde
Doosje wit klein