Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden verlovingsringen met diamant

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Goud ', Diamant ',
Levenslange garantie
Een uniek sieraad voor ieder budget
Gegarandeerd de laagste prijs
Stel online de ultieme verlovingsring samen

Het is de klassieke manier om je partner ten huwelijk te vragen. Je gaat op je knie, en houdt haar een doosje voor. Je opent het doosje, en een prachtige verlovingsring met diamant straalt haar tegemoet. Ze kan natuurlijk niet anders dan 'JA' zeggen op jouw vraag of ze met je wil trouwen.

Zelfontworpen verlovingsring met diamant

De ring die je haar geeft, heb je met heel veel zorg uitgezocht op de website van DiamondsByMe. Je zocht naar diamanten verlovingsringen, en kwam direct uit op deze site. Je was direct onder de indruk van de uitgebreide mogelijkheden die je bij DiamondsByMe had.

En de configurator was een uitkomst! Hiermee had je de mogelijkheid om zelf de grootte van de centersteen uit te kiezen, en de kleur van de diamant. Je had nog zitten twijfelen aan een mooie gouden ring met een blauwe topaas. Je had ook nog even gekeken naar de ring met een zwarte diamant. Maar het was al snel duidelijk wat jou betreft. Het werd een klassieke, schitterende witte diamant van VS/E kwaliteit.

Jouw handgemaakte gouden verlovingsring met diamant

Toen voor jou duidelijk was welke steen het werd, werd het tijd te kijken naar het edelmetaal. Je had de keuze uit zilver, goud en platina. Het goud was bovendien onderverdeeld in drie kleuren, namelijk rosé goud, geelgoud en witgoud.
Je koos uiteindelijk voor een 14 karaat geelgouden Tiffy ring. Na het plaatsen van je bestelling, kreeg je de bevestiging dat de goudsmeden van DiamondsByMe voor je aan de slag zouden gaan.
De levertijd van jouw ring was 12 werkdagen. In spanning wachtte je af.
In de tussentijd was het team van goudsmeden bij DiamondsByMe begonnen met de vervaardiging van jouw gouden verlovingsring met diamant. Dit gebeurt met gebruik van ambachtelijke technieken in combinatie met de innovatie van de 21ste eeuw.
Na 10 werkdagen kreeg je bericht dat jouw bestelling klaar was, en onderweg naar jou. De 11de werkdag werd jouw pakketje afgeleverd, en erin zat een prachtige handgemaakte verlovingsring, gemaakt van goud. De diamant schitterde je tegemoet, en kon alleen maar een succesverhaal opleveren.

Wordt dit ook jouw succesverhaal?

De diamanten van DiamondsByMe

DiamondsByMe koopt zijn diamanten in bij de beste diamantairs van Antwerpen. Al deze diamanten zijn gekeurd, en zo zijn wij verzekerd van de beste kwaliteit. Bovendien komen de diamanten uit eerlijke mijnen.

Onze diamanten vanaf 0,3 karaat worden geleverd met een GIA-certificaat, wat betekent dat deze met een keurmerk komen. Op het GIA-certificaat vind je uitgebreide informatie over de steen, zoals de helderheid, de kleur en de afmetingen. De diamanten van DiamondsByMe zijn standaard XXXN. Wat dit betekent kun je lezen in onze kennisbank, waar wij uitgebreide informatie bieden over de materialen die wij verwerken.

De diamant kwaliteiten die wij bieden zijn SI, VS en VVS. Naast de klassieke witte diamant, bieden wij je ook de mogelijkheid te variëren binnen deze groep edelstenen. Zo hebben wij ook een prachtige collectie zwarte diamanten. Deze bijzondere stenen begint steeds populairder te worden onder liefhebbers van sieraden die net een beetje anders zijn. Een diamant waar je je echt mee onderscheidt.

Ook heb je de mogelijkheid tot het kiezen van een lab created diamant. Ook deze diamant wint aan populariteit. De lab created diamant is namelijk wel een echte diamant, en maakt hetzelfde ontstaansproces door, maar is in een laboratorium gecreëerd. Een in de natuur gevormde diamant heeft miljoenen jaren de tijd gehad zich te vormen. Een lab created of lab grown diamant wordt binnen enkele weken gevormd.
Omdat er minder hoeft te worden geïnvesteerd om een lab created diamant te verkrijgen, zijn deze diamanten meestal goedkoper geprijsd dan hun 'natuurlijke' broertje.

Net als 'gewone' diamant, komen lab created diamanten vanaf 0,3 karaat met een certificaat.

Mogelijkheden voor gouden verlovingsringen met diamant

De mogelijkheden die je geboden worden door DiamondsByMe zijn eindeloos. Zo bieden wij je mooie vintage stijl verlovingsringen met filigraan verwerkt. Maar ook moderne design verlovingsringen. Ben je meer geïnteresseerd in een traditionele liefdesring, dan is een verlovingsring in Keltische stijl wellicht de keuze voor jou.

Wat je ook kiest, je bent ervan verzekerd dat jouw gouden verlovingsring met diamant met zorg wordt gemaakt, door de gepassioneerde goudsmeden van DiamondsByMe.