Stapelringen ontwerpen

Ontwerp je stapelring online voor de beste prijs

Stapelringen

Stapelringen zijn helemaal trendy! Stapelringen zijn ringen die over het algemeen zo zijn gemaakt dat je meerdere ringen naast elkaar kunt dragen. Zo kun je zelf je set van ringen samenstellen met bijvoorbeeld verschillende edelstenen.

Bij DiamondsByMe hebben we inmiddels een mooie brede collectie van stapelringen. Het mooiste is nog dat u ze helemaal zelf kunt ontwerpen op onze website. Bijna iedere ring is aan te passen met de steen grootte en kleur van het metaal. We hebben meerdere edelsteenvormen in ons assortiment dus de mooiste ontwerpen zijn eenvoudig te maken.

Stapelringen met echte edelstenen zijn normaal behoorlijk hoog in prijs. Omdat wij ieder sieraad direct vanuit ons eigen atelier aan u leveren en ieder sieraad pas wordt gemaakt bij een bestelling hoeven wij geen voorraad te houden waardoor wij zeer interessante prijzen kunnen voeren.. U kunt ons overal vergelijken, u zult versteld staan.

Stapel de leukste ringen combinaties bij elkaar met verschillende edelstenen en creëer zo de leukste sets bij je trendy outfit.